- acīm.lv - http://www.acim.lv -

Lāzerterapija-jaunas iespējas redzes korekcijas jomā.

Posted By Irina Kezika On 20.07.2011 @ 15:10 In Redze un acis | No Comments

Cilvēces attīstības gaitā, informācijas laikmets, kas izveidojis un attīstījis jaunus informācijas apmaiņas kanālus kā grāmatas, TV un datorus ir radikāli mainījis cilvēka vizuālā kanāla uztveres prasības. Visbiežāk jauna veida slodzes rada acu muskuļu spazmas, kas veicina tuvredzību un barojošo audu traucējumus, kas, savukārt, noved pie redzes asuma zuduma. Šis efekts it īpaši izpaužas bērna vizuālās sistēmas veidošanās laikā. Pieaugušajiem vizuālā kanāla nogurums visbiežāk izpaužas kā redzes asuma trūkums, regulāras galvassāpes un ilgstoša diskomforta sajūta.

Mūsdienās gan ķirurģiskās, gan terapeitiskās metodes ir plaši izplatītas un pacientam pašam ir jāizlemj, vai izvēlēties redzes korekcijas terapiju agrīnā tuvredzības stadijā, vai sākot no 20 gadu vecuma veikt redzes korekcijas operāciju. Viennozīmīgi var teikt, jo vājāka ir tuvredzība, jo veiksmīgāka būs operācija, tādēļ bieži vien praksē tiek pielietotas kombinētas metodes.

Viena no modernākajām redzes korekcijas terapijas metodēm drīzumā būs pieejama arī Latvijā, tādēļ sadarbībā SIA „FNG invest”, portāliem „acīm.lv” un „optometristiem.lv” mēs aicinām jūs uz tikšanos ar uzņēmuma „МАКДЭЛ-Технологии” [1] (Maskava) ģenerāldirektoru Leonīdu Orbačevskiju. Tikšanās tiek organizēta SIA „FNG invest” un „МАКДЭЛ-Технологии” kopīgā projekta ietvaros ar mērķi uzzināt Latvijas acu ārstu un speciālistu viedokli par jaunu tehnoloģiju izmantošanu pacientu ārstēšanā.

[2]

Leonīds Orbačevskijs

Kas?

„Lāzerterapija- jaunas iespējas redzes korekcijas jomā” būs ievadseminārs par unikālu redzes korekcijas metodi izmantojot lāzera terapiju, kas mūsdienās ir plaši izplatīta Krievijā, bet nav pieejama Latvijā un citur Eiropas Savienībā.

Seminārā uzņēmuma „МАКДЭЛ-Технологии”  vadītājs pastāstīs par veiktajiem pētījumiem un to rezultātiem, par šī brīža sasniegumiem, par izstrādātajām ārstniecības metodēm un tehnoloģijām. Semināra dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar jaunāko uzņēmuma lāzerterapijas ierīci „МАКДЭЛ- 09” un būs iespējas saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

[3]

Kur?

Seminārs notiks LIAA telpās Rīgā, Pērses ielā 2, 2.stāva Konferenču zālē.

Kad?

Piektdienā, 28.oktobrī no plkst. 11:00-13:00.

Pieteikšanās:

Pieteikties semināram iespējams līdz 27.10., plkst.10:00  pa e-pastu: optometristiem@gmail.com
E-pastā jānorāda:
Vārds,
Uzvārds,
Uzņēmums,
Tālrunis

Lūdzu, ņemiet vērā, ka semināra dalībnieku skaits ir ierobežots- 30 cilvēki.

Dalība seminārā- Bezmaksas.

Seminārs notiks krievu valodā.

Jautājumu gadījumā, lūdzu, sazinieties ar semināra organizētājiem.
Tālr.: +371 20038683


Article printed from acīm.lv: http://www.acim.lv

URL to article: http://www.acim.lv/2011/07/bezmaksas-seminars-%e2%80%9elazerterapija-jaunas-iespejas-redzes-korekcijas-joma%e2%80%9d/

URLs in this post:

[1] „МАКДЭЛ-Технологии”: http://www.acim.lv http://www.macdel.ru/

[2] Image: http://www.acim.lv/wp-content/uploads/2011/10/Leonid_Orbacevkij.jpg

[3] Image: http://www.acim.lv/wp-content/uploads/2011/10/Macdel_09.jpg

© acim.lv 2010. Visas tiesības paturētas.