- acīm.lv - http://www.acim.lv -

Vogue Eyewear un Eva Mendes!

Posted By Evija Barkāne On 03.09.2013 @ 08:56 In mode | No Comments

Pavasara-Vasaras kolekcijas  Vogue Eyewear reklāmas seja- Eva Mendes!

Eva ir ne tikai skaista sieviete un modes mūza, bet arī visiem labi zināma aktrise. Viņas tēls lieliski piestāv Vogue garam. Viņas neatvairāmais skaistums un šarms apbur gan uz ekrāna, gan dzīvē! Neskatoties uz aizņemto filmēšanās grafiku, Eva Mendes piedalījās neaprakstāmi skaistā fotosesijā, par kuru saka:

“Losandželosā bija skaista saulaina diena, es piedalījos fotosesijā neaprakstāmi valdzinošās Vogue brillēs, un fotografēja mani pats Mario Testino! Tas bija neticami skaisti!”

Eva atzīst, ka viņai ļoti patīk brilles- gan saulesbrilles, gan ietvari, jo brilles “pasvītro” ikviena cilvēka individualitāti. Viņa atzīst, ka ir sajūsmā no šī skaistā aksesuāra pielaikošanas un piemeklēšanas procesa, jo tas saistīts gan ar tērpa izvēli, gan noskaņojumu konkrētājā mirklī. Ikdienā aktrise priekšroku dod 50-to, 60-to un 70-to gadu reto stila formām.

Intervija:

Lai arī klāt ir rudens, neviens jums neliedz sapņot par pavasari. Pavasarī klajā nāk jaunas kolekcijas, kuras līdz Latvijai bieži vien nonāk vēlāk. Vogue ir Baltijas valstīs pārdotākais zīmols. Tāpēc neviens jums neliedz sapņot par pavasari arī šājā rudens laikā!  Jūs joprojām varat izvēlēties Vogue ietvarus un saulesbrilles, kā arī varat palīdzēt rudenim iekrāsot dienas košākās krāsās, jo krāsas atdzīvina, iedvesmo un liek starot! Atgādināsim, ka līdz 20.10.2013 optikas salonos Vogue ietvariem īpašs piedāvājums. [1]

Kā top jaunas kolekcijas, cik liels darbs tiek ieguldīts visā, tas nav redzams. Pie pircēja vienmēŗ nonāk gatavs modes produkts- aksesuārs. Kādam tas patīk, kāds uz to paskatās ar kritisku skatienu, bet tas nemazina dizaineru pieliktos pūliņus jaunās kolekcijas tapšānā. Piedāvājma ielūkoties mazā Fashion Roulette un  sajust modes “garšu” !

Materiāls tapis sadarbībā ar Luxottica [2].


Article printed from acīm.lv: http://www.acim.lv

URL to article: http://www.acim.lv/2013/09/vogue-eyewear-eva-mendes/

URLs in this post:

[1] Vogue ietvariem īpašs piedāvājums.: http://luxobaltic.lv/lv/

[2] Luxottica: http://www.acim.lv/partneri/

© acim.lv 2010. Visas tiesības paturētas.