- acīm.lv - http://www.acim.lv -

Acu protezēšanas iespējas Latvijā!

Posted By Evija Barkāne On 07.08.2014 @ 09:47 In Virsraksts | No Comments

Latvijā jau vairāk kā 20 gadus darbojas acu protezēšanas uzņēmums SIA „Valtera protēžu laboratorija”, kas ir vienīgais acu protezēšanas uzņēmums Baltijas valstīs ar ilgstošu darbības pieredzi un augsti kvalificētiem speciālistiem, kas savas zināšanas un prasmes ir ieguvuši Vācijā, Krievijā, Lielbritānijā un ASV.

Pateicoties stabilajām vērtībām un nepārtrauktajai pilnveidei, „Valtera protēžu laboratorija” ir kopā ar saviem pacientiem jau kopš 1991. gada. Pacientam, zaudējot acs ābolu slimības vai traumas dēļ, kā arī tad, ja slimības vai traumas dēļ tas kļuvis neredzīgs, duļķains vai samazinājies, grūti iekļauties atpakaļ sabiedrībā sava atšķirīgā izskata dēļ. Individuāli izgatavota acs protēze atbilst palikušās acs izskatam un līdz ar to pastāv iespēja rēķināties ar pacienta dabiskā izskata atkal atjaunošanu, tiktāl, cik apstākļi to ļauj.

[1]

[2]

Mākslīgā acs dod pretdarbību sarētošanās tendencei acs dobumā. Tā garantē acs dobuma aizsardzību no ārējām iedarbībām -- vēja, aukstuma un putekļiem, nodrošina asaru dziedzeru un asaru kanālu funkciju. Ja pēc acs ābola izņemšanas operācijas nenovēro sarežģījumus, acs protēzi var ielikt jau 5.–7. dienā. Īpašos gadījumos pēcoperācijas protēzes ielikšana ir pieļaujama arī 3–4 nedēļu laikā pēc operācijas. Laboratorijā pieejamas dažāda veida individuāli izgatavotas stikla un sintētisko materiālu acu protēzes, kolekcijas acu protēzes, orbītas rajona ektoprotēzes – „Valtera protēžu laboratorijas” sertificētie speciālisti tās izgatavo no visaugstākās kvalitātes materiāliem, kas ražoti Vācijā, ASV, un Kanādā.  Šīs protēzes nodrošina izcilu kosmētisko efektu un maksimālu funkcionalitāti, ļaujot cilvēkam pilnībā iekļauties apkārtējā vidē.

[3]

Izcilāko speciālistu meistarība, jaunāko tehnoloģiju nodrošinātā kvalitāte un apkalpojošā personāla sirsnīgā attieksme ļaus jums pārliecināties, ka „Valtera protēžu laboratorijas” galvenā vērtība ir pacientu dzīves kvalitātes būtiska uzlabošana. Sīkākai informācijai zvaniet +371 67394563 vai sūtiet e-pastu registratura@vpl.lv vai apmeklējiet www.vpl.lv [4]

Info krievu valodā:


Article printed from acīm.lv: http://www.acim.lv

URL to article: http://www.acim.lv/2014/08/acu-protezesanas-iespejas-latvija/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.acim.lv/2014/08/acu-protezesanas-iespejas-latvija/mbart-6443-copy/

[2] Image: http://www.acim.lv/2014/08/acu-protezesanas-iespejas-latvija/acs_proteze/

[3] Image: http://www.acim.lv/2014/08/acu-protezesanas-iespejas-latvija/mbart-6451-copy/

[4] www.vpl.lv: http://www.vpl.lv/

© acim.lv 2010. Visas tiesības paturētas.