PAVASARIS VASARA 2018

modeEvija Barkāne, marts 29, 2018 15:14 | 977 skatījumi | Drukāt rakstu

Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, Stella McCartney, Bottega Veneta, Puma un McQ

Pavasaris Vasara saulesbriļļu tendences 2018!

Gucci zīmols radošā direktora Alessandro Mikele vadībā Pavasaris/Vasara 2018 kolekcijā piedāvā gan elegantas, gan ekscentriskas un bagātīgi dekorētas briļļu formas, košas krāsas un bezgalīgu radošumu.
Kolekcijā ir plašs klāsts romantiski juteklisku briļļu modeļu 80-to gadu stilā, kā arī briļļu modeļi vintage noskaņās ar īpašu vērību uz vissmalkākajām detaļām, izmantojot Gucci, -21.gadsimta vadošā Modes nama,- arhīva kodus.

Saint Laurent šajā sezonā piedāvā kulta saulesbriļļu modeli vārdā Betty. Šis briļļu modelis ir radīts par godu Īva Senlorāna (Yves Saint Laurent) mūzai -- modelei un modes ikonai Betijai Katry (Betty Catroux). Saulesbriļļu modelis Betty tiek piedāvāts lielizmēra kvadrātveida maskas formā, ražots no visplānākā acetāta spīdīgi melnā tonī, kā arī viegla metāla versijā.

Savukārt, Saint Laurent kolekcijas kulta līniju ar nosaukumu Kulta Monograma (Iconic Monogram) papildina jauns sievišķīgs saulesbriļļu modelis ar oriģinālo YSL monogramu. YSL monogramu savā laikā radīja franču gleznotājs un skulptors Ādolfs Žans Marī Mouron (Adolphe Jean Marie Mouron), vairāk pazīstams ar pseidonīmu Monsieur Cassandre. YSL monograma rotā saulesbriļļu kājiņas divos veidos: tonis tonī melnā krāsā, kā arī kontrastējošā krāsu izpildījumā.

Papildus īpašajiem saulesbriļļu modeļiem Betty un YSL Monograma, Saint Laurent piedāvā unisex briļļu modeļus, kurus raksturo novatoriska vairākslāņu metāla tehniskā izpildījuma koncepcija. Tās ir metāla saulesbrilles ar dubulto metāla rāmi, ražotas Itālijā. Zilās briļļu lēcas simbolizē skatu uz Senlorāna privātmāju no Mažorela dārza (Jardin Majorelle) Marakešā, Marokā. Kā arī kolekciju papildina koķetas “kaķacis” dāmām.

Alexander McQueen 2018. gada pavasaris/vasara kolekcijā piedāvā jaunu Pīrsinga kolekcijas līnijas turpinājumu, kuru raksturo pīrsinga elementa rotājums, kas tiešā veidā caurdur saulesbriļļu metāla rāmi.

Saulesbriļļu modeļi ir pieejami divos unisex stilos – maskas formā un klasiskā apaļā briļļu formas -- ar mini spraudņa rotājumu uz briļļu kājiņām. Papildinot Pavasaris/Vasara 2018 Gatavs Valkāšanai kolekciju, Modes nams piedāvā saulesbriļļu modeļus no Skulpturālā metāla (Sculpted Metal, izmantojot vienotu metāla stieni, kurš caurvij saulesbriļļu frontālo daļu. Tiek piedāvātas vairākas formas -- vieglā bezrāmja variantā un acetāta taisnstūra rāmī.

Dāmām Alexander McQueen piedāvā lielizmēra apaļas un kvadrātveida saulesbrilles sezonas aktuālajos toņos.

Stella McCartney Eyewear Pavasaris/Vasara 2018 jaunās saulesbrilles ir lielisks aksesuāru papildinājums zīmola Gatavs Valkāšanai apģērbu kolekcijai. Saulesbrilles ir paredzētas dabiski pārliecinātām un seksīgām mūsdienu sievietēm. Sezonas rotaļīgā palete akcentē skaidras un caurspīdīgas krāsas un krāsainas briļļu lēcas.

Atbalstot Stella McCartney pastāvīgo apņemšanos nodrošināt ilgtspējību, saulesbriļļu kolekcija ir izstrādāta, izmantojot progresīvākās tehnoloģijas un materiālus, piemēram, bio-acetātu, kas izgatavots no atjaunojamiem izejmateriāliem. Ražots, izmantojot šķiedras no sēklām (kokvilna) un koksni (skuju koki un lapu lapas), bio-acetāts nesatur ftalātus, tas ir 100% videi draudzīgs, 100% bioloģiski noārdāms un 100% pārstrādājams.

Sieviešu kolekciju papildina Stella McCartney kulta Falabella somiņu līnija, kuru raksturo īpašais ķēdes rotājums jaunos saulesbriļļu formu izpildījumos.

Kā arī šīs sezonas kolekcijā tiek piedāvāti vintage saulesbriļļu modeļi vīriešu mērķauditorijai.

Bottega Veneta Eyewear saulesbrillēs atspoguļo zīmola Pavasaris/Vasara 2018 modes skates tendences, un jaunākā saulesbriļļu kolekcija viennozīmīgi uzsver īpašu uzmanību detaļām, novatoriskām konstrukcijām un svaigām dizaina koncepcijām.

Leģendārā Modes nama ādas pinumu tehnika «INTRECCIATO» turpina rotāt saulesbrilles un kalpo, kā sinonīms zīmola kvalitātei un nepārspējamajam meistardarbam. Pinumu tehnikas zīmējums saulesbrillēs tiek atspoguļots gan dabīgās ādas pinuma tehnikā, gan kā lāzera gravējums briļļu metāla detaļās.

Puma Eyewear kolekcija apliecina zīmola aktīvo un sportisko garu apvienojumā ar mūsdienīgu dizaina pieeju, kura attīsta sezonas Sportstyle un Active kolekcijas līnijas, izmantojot augsto tehnoloģiju iespējas, stilīgas formas un detaļas.

Godinot Puma Suede kulta dizaina sporta apavu 50 gadu jubileju, Puma piedāvā zīmola cienītājiem unikāla dizaina 70-to gadu pilota formas saulesbrilles gan maigu, gan spilgtu toņu gammā, ar Alcantara materiāla rotājumu, kurš apvij saulesbriļļu atsevišķas detaļas.

Zīmola dinamisko enerģiju saulesbrillēs atspoguļo košās spoguļlēcas, apvienojumā ar niansētiem pasteļtoņiem. Aktīvais segments perfekti atbilst dinamiskam pilsētas dzīvesveidam, izmantojot spilgtas krāsu kombinācijas, spoguļlēcas, kā arī polarizētās lēcas, apvienojumā ar ideālu komfortu. Piedāvājums bagātināts ar briļļu modeļiem, kuros tiek izmantoti ultra viegli metāla rāmji un nerūsējošā tērauda briļļu kājiņas, tādējādi akcentējot Puma zīmola galvenās iezīmes -- elastīgumu, izturību un pretkorozijas materiālu izmantošanu.

Savukārt Puma Do You kolekcijas segmentā tiek piedāvāti šīs sezonas aktuālie lielizmēra, moderni unisex saulesbriļļu modeļi, universālā panto forma, un “kaķacis” dāmām.

Britu zīmols McQ Pavasaris/Vasara 2018 kolekcijā piedāvā vintage stila saulesbrilles, iedvesmojoties no iedvesmojoties no 60-tajiem un 70-tajiem gadiem.

Īpašā McQ kolekcijas Gravity Bar līnija piedāvā jaunu liela izmēra astoņstūra saulesbriļļu formu vīriešiem un sievietēm. To iezīmē asas, ģeometriskas līnijas un kontrastējoši biezs metāla augšējais stienis. Kolekcijā ietilpst arī klasisks lielizmēra apaļo saulesbriļļu modelis.

McQ zīmola neatkarīgais un dramatiskais gars izpaužas visā krāšņumā “kaķacs” formas saulesbrillēs, kuras rotātas ar dažādu tekstūru materiāliem, leoparda druku, kniedēm un kristāliem.

Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, Stella McCartney, Bottega Veneta, Puma un McQ Pavasaris Vasara 2018 saulesbriļļu kolekcijas pieejamas labākajos optikas un modes preču veikalos Latvijā.

Materiāls latviešu valodā sagatavots, izmantojot Kering Eyewear oficiālos SS18 kolekciju preses materiālus.

Preses kontakti:

Kering Eyewear oficiālais izplatītājs Baltijas valstīs: Kontessa, SIA

Beāte Gavrovska

Beate.gavrovska@kontessa.org

Birkas: , , , , , , , ,

  • Dalies Facebook