ITALIA INDEPENDENT PAVASARIS/VASARA 2018

briļļu zīmoliEvija Barkāne, marts 30, 2018 09:00 | 256 skatījumi | Drukāt rakstu

Italia Independent ir radoša stila zīmols neatkarīgiem cilvēkiem. Zīmols apvieno modi un dizainu ar itāļu tradīcijām un inovācijām tehnoloģiju pasaulē.

Italia Independent Pavasaris/Vasara 2018 sezonā iepazīstina ar jaunumu -- Super Thick kolekcijas līniju. Super Thick saulesbrilles raksturo biezi metāla briļļu rāmji, vienlaikus saglabājot vieglumu un elastīgumu, keramiski deguna balsti komfortam un Italia Independent zīmolam raksturīgā briļļu rāmju apstrāde, pazīstama kā samta pārklājums, kas šajā sezonā ir papildināts ar īpašu spīduma efektu.

Italia independent Pop Line kolekcijas līnijā, kura atspoguļo pilsētas dzīvesstilu, iedvesmojoties no popmūzikas, grafiskā dizaina un urbānās kultūras, tiek piedāvāti saulesbriļļu modeļi ar interesantiem trīsdimensionāliem krāsu efektiem. Šādu krāsu rezultātu briļļu rāmju virsmas apstrādē panāk, izmantojot ūdens padeves drukas tehniku, kura tiek plaši izmantota autobūves industrijā.

Savukārt, Adidas Originals Eyewear kolekcija, kuru pārstāv Italia Independent kompānija, ir radīta, iedvesmojoties no Adidas Originals zīmola radošās un enerģiskās ielu stila kultūras. Saulesbriļļu jaunumi ir izstrādāti rūpīgas stilistiskās un tehnoloģiskās pētniecības rezultātā.

Italia Independent un Adidas Originals Pavasaris Vasara 2018 saulesbriļļu kolekcijas pieejamas labākajos optikas un modes preču veikalos Latvijā.
Materiāls latviešu valodā sagatavots, izmantojot Italia Independent oficiālos SS18 kolekciju preses materiālus.
Preses kontakti:
Italia Independent oficiālais izplatītājs Baltijas valstīs Kontessa, SIA
Beāte Gavrovska
Beate.gavrovska@kontessa.org

Italia Independent un Adidas Originals Pavasaris Vasara 2018 saulesbriļļu kolekcijas pieejamas labākajos optikas un modes preču veikalos Latvijā.Materiāls latviešu valodā sagatavots, izmantojot Italia Independent oficiālos SS18 kolekciju preses materiālus.Preses kontakti:Italia Independent oficiālais izplatītājs Baltijas valstīs Kontessa, SIABeāte GavrovskaBeate.gavrovska@kontessa.org

Birkas: , , ,

  • Dalies Facebook