opti BLOGGER SPECTACLE 2020

VirsrakstsEvija Barkāne, decembris 7, 2019 00:09 | 115 skatījumi | Drukāt rakstu
Seko mums! 2020. gada janvārī Opti atkal uzaicina briļļu un dzīvesveida blogerus no visas Eiropas uz Minheni. Meklējot aizraujošākos jaunos produktus un karstākās iekšējās ziņas, autori ziņos jaunumus tiešraidē no izstāžu zālēm . Trendtalk diskusijā viņi diskutēs par to, kāpēc katrs produkts ir piemērots sociālajiem medijiem. BLOGGER SPECTACLE apbalvošanas ceremonija opti BOXES dalībniekiem notiks sestdien plkst. 12:30 opti FORUMĀ. Pagājušā gadā uzvarēja Rounder Rounder.


Produktiem ir jābūt savam stāstam, jo tiem ir jāatstāj paliekošs iespaids. Sociālo plašsaziņas līdzekļu digitālā viedokļa līderi katru dienu parāda, kā radošumu, aizrautību un autentiskumu var izmantot, lai fanus un sekotājus aizrautu ar jauniem produktiem.
opti BLOGGER SPECTACLE
Opti BLOGGER SPECTACLE norisināsies jau ceturto reizi. 2020. gadā 11. janvāris  ir atzīmēts ar sarkanu krāsu jebkura briļļu un dzīvesveida blogera notikumu kalendārā. Vairāk nekā 20 ietekmētāji no Vācijas, Francijas, Lielbritānijas, Itālijas, Latvijas, Lietuvas, Nīderlandes, Austrijas, Polijas un Spānijas Minhenē pulcēsies uz stilīgu pasākumu (school reunion). Pateicoties iepriekšējai pieredzei un sadarbībai ar Opti rīkotjiem, arī man būs iespēja piedalīties šajā pasākumā, par kuru varēšu jūs informēt no Minhenes!
opti BLOGGER SPECTACLE balva
Blogeri, kuriem ir vairāk nekā 320 000 sekotāju un sasniedz vairāk nekā vienu miljonu lasītāju, ir kļuvuši par galveno opti multiplikatoru. Izstāde ne tikai piedāvā perfektu platformu tīkla izveidošanai, bet arī aktīvi iesaista emuāru veidotājus notiekošajā. Blogeru grupa kopā sestdienas rītā uzsāks ātrās iepazīšanās ar izstādes dalībniekiem opti BOXES C2 zālē, lai personīgi iepazītos ar nozares jaunpienācējiem 120 sekunžu sesijās ar katru no tām. Tas, kurš sākums ir priekšā pārējiem 2020. gadā, tiks paziņots 11.janvārī plkst. 12:30 opti FORUM (C4 zālē) BLOGGER SPECTACLE balvu pasniegšanas ceremonijā.
opti Trendtalk
Jebkurš produkts ir piemērots sociālajiem medijiem! Labākās blogeru prakses pieredzes varēs dzirdēt tieši pirms apbalvošanas ceremonijas, kad blogeri un plašsaziņas līdzekļu eksperti diskutēs par to, ka galvenā uzmanība nav jāpievērš tikai dizainam, bet gan arī citām tēmām- piemēram, stikliem, kontaktlēcām un refrakcijai. Tad var spēcīgāk izdzīvot jaunajos plašsaziņas līdzekļos. Trendtalk notiek sestdien no pulksten 12:00 līdz 12:30 opti FORUM (C4 zālē).
opti STYLEMAP: ceļvedis blogeriem un ietekmētājiem
Opti STYLEMAP ir pavisam jauns šogad: tendenču ceļvedis, kas vienā acumirklī blogeri un plašsaziņas līdzekļi iepazīstina ar BLOGGER SPEKTĪVIEM izstādes dalībniekiem. Uzaicinājumu uz blogeru pasākumu ir pieņēmuši izstādes dalībnieki no visām gadatirgus produktu jomām. Ekskluzīvs emuāru autoru portāls ļauj izstādes dalībniekiem sazināties ar vēlamajiem emuāru autoriem, ļaujot viņiem personīgi iepazīties pat pirms izstādes. Jūs jau varat atrast informāciju par 24 zīmoliem, kas piedalās, opti Marketplace vietnē www.opti.de/marketplace
Birkas: ,

  • Dalies Facebook