RAY-BAN zīmola ikonu modeļu atgriešanās

modeLuxobaltic, marts 15, 2011 14:06 | 1,800 skatījumi | Drukāt rakstu

Ray-Ban zīmols vienmēr ir bijis materiālu ziņā augstas kvalitātes, izsmalcinātības un ļoti atšķirīgo detaļu sinonīms. Modeļiem piemīt raksturs, kas padara tos par vispārēju izvēli tiem, kuri tic brīvībai, oriģinalitātei un netradicionalitātei. Mūžīgās stila ikonas.

Ray-Ban leģenda ir dzimusi 1937.gadā līdz ar nesalīdzināmo metāla “Aviatora” modeli, tehnoloģisko atbildi uz pieprasījumu pēc jauna tipa saulesbrillēm ASV gaisa spēkiem.

Kopš 1950.gada Ray-Ban ir pārtapušas no augsto tehnoloģiju brillēm par modes aksesuāriem. No 1960. gada Ray-Ban stāsts bija iezīmējies ar modeļiem, kuriem bija atšķirīgi stikli un formas, kas izveidoti no inovatīviem materiāliem, sportiskas brilles un modes brilles, kļūstot arvien izsmalcinātākas, modernākas un pierādot sevi kā ēras ikonas.

Rudens / ziemas 2010-2011 kolekcija vēlreiz prezentē dažus no Ray-Ban visvēsturiskākajiem ikonu modeļiem, modernizētus ar jauniem risinājumiem, kas ir īpaši aizraujoši piesardzīgajai sabiedrībai, un ir gatavi kļūt par nākamās sezonas “nepieciešamībām”.

Pēc pēdējās ikonu saulesbriļļu modeļu pavasara / vasaras kolekcijas, Ray-Ban prezentē jaunu atkārtotu leģendāro kaķa acu saulesbriļļu atgriešanos no 1980iem gadiem, bet šoreiz lasīšanas briļļu versijā. Modelim RB5226 platā un ļoti iegarenā forma uzlabo diapazonu ar papildus personības pieskārienu. Veltītas autentiskiem tendenču noteicējiem, šīs intriģējošās un smalkās brilles ir piedāvātas jauna veida acetāta krāsās, jaunos divu toņu ietvaros, gan no iekšpuses, gan no ārpuses, padarot tos patiesi sievišķīgs.

Jauna „Caribbean” RB5227 atgriešanās, 1960to gadu ikona, pārveidota par lasīšanas briļļu pāri vīriešiem modernā versijā, bet ar antīku pievilcību, kas ir saglabājusies absolūti neskarta. Acetāta materiāls ir dubulti pārklāts. Mainās no Havanas klasiskajām līdz divu toņu variantiem ar augšējo ietvaru daļu zilā vai melnā krāsā.

Modelis RB3447

Atpakaļ pēc tautas pieprasījuma, sekojot tendencei uz noapaļotiem stiliem, šie apaļie metāla ietvari ar zaļām lēcām, nepārprotami mazos, smalkos ietvaros, kas ir slaveni pateicoties lielām pagātnes personībām. Šī ir viena no slavenākajām ikonu formām, modelis ir paredzēts plašai mērķauditorijai, kas neatkarīgi no spēcīga estētiskā elementa, kā vienmēr, atkal prezentē lielisku materiālu kvalitāti un apdares izsmalcinātību.

Modelis RB4152

Šīs jaunās sieviešu Ray-Ban saulesbrilles šķietami atgriezušās tieši no 1960to gadu reklāmas. Retro izjūtas kļūst par modi. Klāsts ir tāds pats, unikāls, autentisks un oriģināls. No otras puses materiāli ir inovatīvi: ar acetāta dubulto pārklājumu, dabiskā krāsā.

Par Ray-Ban:

www.ray-ban.com

Birkas: ,

  • Dalies Facebook