Ko sagaidīt 2015. gadā?

VirsrakstsEvija Barkāne, decembris 30, 2014 14:48 | 3,312 skatījumi | Drukāt rakstu

Bez modes un skaistām lietām optiku nemaz nevar iedomāties. Kā jebrukai apģērbu līnijai, ko prezentē modes dizaineri, tā arī brillēm ir savs iznāciens vairākas reizes gadā. Kas tad mūs sagaida Jaunaja 2015. gadā?

SIA “LUXOBALTIC” ir Luxottica Group filiāles uzņēmums Baltijas reģionā, kas nodarbojas ar Luxottica Group ražoto produktu pārdošanas organizāciju, klientu apkalpošanu un mārketingu. Luxottica Group ir pasaules optikas preču nozares līderis, kas ražo un izplata tādas briļļu ietvaru un saulesbriļļu zīmolu kolekcijas kā Ray-Ban, Emporio Armani, Giorgio Armani, Persol, Oakley, Vogue, Bvlgari, Burberry, Chanel, Dolce&Gabbana, Prada, Prada Linea Rossa, Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Ralph, Tiffany&Co, Versace, Luxottica, Sferoflex. Luxottica Group vairumtirdzniecības tīkls aptver 130 pasaules valstis.

Šī gada 23.oktobrī , Rīgas Dizaina Fabrikas (Dfab) telpās , iepazīstināja ar Luxottica Group pārstāvēto zīmolu 2015. gada pavasara/vasaras sezonas briļļu kolekcijām.

Ar dažādām krāsu un materiālu variācijām tika rādīti jaunumi no Giorgio Armani, Emporio Armani, Ray-Ban, Vogue, Dolce&Gabbana, Prada, Burberry briļļu kolekcijām. Luxury zīmoli šogad visiem būs pārsteigums, jo tie neizrāda savus krāšņumus.

Ray-Ban arī 2015. Gada kolekcijas veidošanā joprojām pieturas pie ikonu modeļiem, bet rada tos jaunās krāsās, kā arī izmanto inovatīvus materiālus.

Par Ray-Ban TOP modeli ir kļuvis jaunais Wayfafer DENIM džinsu modelis, kas veidots no vairākās kārtās presēta 100% džinsu materiāla plāksnēm, izmantojot augstu tehnoloģiju palīdzību. Džinsu materiāla slāņi tiek līmēti 200 grādu temperatūrā un ir unikals roku darbs. Katram modelim ir 5 kārtas ārpusē un 4 kārtas džinsu slāņa iekšpusē. To papildina oriģinālas kniedes un pretalerģiska silikona materiāla plāksni, kas viegli pieguļ degunam ir ir ļoti ērtas. Modelis 6 dažādāš krāsu variācijās.  Ražotāji to atzīst par augtu sasniegumu un lepojas ar to, jo šo tehnoloģijas procesu attīstīja un precizēja 2 gadu ilgā periodā. Par modeli šim Ray-Ban Denim RB2140 ir kļuvis slavenais Orlando Bloom. Pārstāvji uzsver, ka šim modelim ir jābūt ikvienam Ray-Ban zīmola cienītājam. Plašāks info materiāls http://denimu.com/page71.htm

Tradicionālie Wayfarer ir ieguvuši arī jaunas krāsas, jo ir veidoti no īpašu acetātu sakausējumiem, radot neatvairāmu frontālo daļu, kas saules gaismā ir īpaši rotaļīga. Briļļu kājiņas ir vienā tonī, kas lieliski kontrastē ar raibiem toņiem frontālajā daļā.

Kā zināms, Ray-Ban vienmēr saglabā ikoniskos modeļus, atsvaidzinot tos vai nu ar krāsām, vai īpašiem projektiem (piem., HEVER HIDE) vai jauniem materiāliem, radot intriģējošas modeļu versijas gan saulesbriļlū, gan optisko briļlu jomā. Tradicionālajiem- acetāta, memo ray, titāna, karbona šķiedru (carbon fiber)- materiāliem ir pievienojies un jaunajā sezonā kļuvis par top materiālu,  inovatīvs liteforce materiāls, kas ir ļoti viegls termoplastisks polimērs, kas sakarst un ir veidots pie ļoti augstām temperatūrām. Ray-Ban ir pirmais zīmols, kas šo materiālu izmanto briļļu ražošanā. Materiālam piemīt lieliska ķīmiska un mehāniska rezistence, tas ir daudz spēcīgāks un par parastu polimēra materiālu, grūti lokāms. Pilota formas un Wayfarer modelis ieguvis gan lifeforce materiāla veidolu, gan dažādas krāsas, kā arī smalku metālisku kājiņu, kas atvieglo modeļa būtību- tas vairs nav tik smagnējs un ir ērti lietojams un viegls. Joprojām aktuālas arī  klasiskas, pieguļošas taisnstūrveida brilles noapaļoties stūriem.

Košās AVIATOR saulesbrilles, kas jau bija topā 2 gadus, papildina jaunas krāsas- nākamās sezonas TOP tendence – violetīgi pelēks spoguļpārklājums. Kolekcijā ir 4 jauni krāsu toņi, kas vairs nav tik uzkrītoši spilgti- pelēki-violets, sarkans, violets vai zils. Spoguļefektu ieguvis arī Caravan modelis RB3136.

Ray-Ban optiskās kolekcijas viennozīmīgi ir amizantākais modelis ir Clubmaster Aluminium. Jaunas krāsas un vieglumu, pateicoties inovatīvajam liteforce materiālam, ir ieguvis arī optiskais Wayfarer modelis.

Klasiskie optisko briļļu ietvari saglabā taisnstūra formu un iegūst nedaudz neparastāku formu ar  noapaļotiem galiem un īpašu Ray-Ban patentētu kājiņu mehānismu bez skrūvēm.


VOGUE- vienmēr izvēlās moderni jaunieši, kas seko pašām aktuālākajām modes tendencēm, jo tieši Vogue rada kaut ko jaunu ikreiz, kad ir sezonālās modes skates. Eksperimentēšana, spēlēšanās, jaunu stilu un trendu atklāšana: šīs ir galvenās īpašības, kas pieved Vogue sievieti tuvāk modes un tās transformāciju valodai. Spēles elementi Vogue ir svarīgi. Tie ir izgreznojuši internacionālo modes skatuvi ar jauniem un oriģināliem septiņdesmito gadu veidojumiem, joprojām spējot noķert gadu simteņu garu. Jautrība, stils ir atvērts mainībai, tomēr saglabājot Vogue zīmola identitāti un eleganci, kam dod priekšroku dinamiskām sievietēm, kas tur cieņā savu stilu.

IN VOGUE līniju raksturo kvadrātveida modelis ar klasisko Vogue logotipu, taureņveida formas kvadrātveida modelis ar smalkām kājiņām, kā arī plāna, krāsainos toņos veidota frontālā daļa. Jaunums In Vogue saulesbriļļu kolekcijā ir apaļas saulesbrilles ar spoguļpārklājumu, kas atklāj sievietes skaistuma būtību, ka arī nedaudz klasiskāks tauriņveida formas saulesbrilles, kuru  neilona šķiedru rāmi spēcīgi izceļ viļņotas līnijas kājiņas, kuru iekšpusē ir kaleidoskopiskais motīvs.

Casual CHIC līnijas galvenā sezonas tendence ir pītie motīvi uz briļļu kājiņām kā optiskajā, tā saulesbriļļu kolekcijā.  Klasisks un intriģējošs spīdums ar vintage garšu, pilnībā mūsdienu interpretācijā piemīt arī metāliskajam saulesbriļļu modelim VO 3949S.

TIMELESS līnijai kā saulesbriļļu, tā optikso briļļu kolekcijā  raksturīgas caurspīdīgas krāsas un sarežģīta struktūra, izstarojot nezūdošās elegances košo būtību. Kājiņas izgreznotas ar Treasure Knot, detaļu, kas ir Vogue Timeless motīva modernā evolūcija, kur metāls reljefā ir izgreznots ar Swarowski elementiem uz ārējiem mezgla stūriem. Maigi caurspīdīgā frontālā daļa un kontrastējošās acetāta kājiņas.

BURBERRY

Burberry klasiskā kolekcija, kas jau vairak kā simts gadus ir britu klasika pateicoties slavenajam trencim, joprojām tiek atspoguļota arī briļļu modē. LONDON (Canvas check) un Trench līnijas ir ar smalkām krāsu niansēm, bet trenča rūtis, bēšīgie krāsu toņi joprojām aktuāli. Burberry atpazīstams pēc klasiskā logotipa, diezgan masīvām frontālo daļu līnijām un formām, kuras veidotas, balstoties uz pārējo Burberry aksesuāru- somu, pulksteņu, maku- modes tencencēm.

Tieši no Bureberry makiem un pulksteņiem tiek rasta ideja Burberry Rubber Chech kolekcijai (Brit līnija). Pēc līnijas nosaukuma varētu domāt, ka tas ir kaut kas masīvs, bet Burberry dizaineri ir lieliski sakombinējuši acetāta frontālās daļas kā ietvariem, tā arī saulesbrillēm ar gumijas kājiņām, uz kurām attēlotas klasiskās Burberry zīmola rūtis.

EMPORIO ARMANI

Acīm redzamās detaļas– īpaši izmeklēti oriģinālu materiālu kontrasti, nelielas ironijas pieskāriens formu un krāsu izvēlē, detaļas. Moderns un nosvērts unisex redzējums, kur atšķirīgās versijas (viņa un viņas) ir ļoti līdzīgas, tajā pat laikā saglabājot savu individualitāti, kas spilgti raksturo šo briļļu kolekciju, lai ideāli izteiktu jauno formālo eleganci ar savu izskatu. Sieviešu kolekciju izceļ gludas formas un maigi pasteļtoņi, kurus izceļ melnās kājiņas un kas atspoguļo rudens/ziemas apģēŗbu kolekcijas krāsu paleti. Kolekcijas pērle ir  EA 4040 – Bejeweled- pērle, kas ir uz abām kājiņam un ir pamanāma uzreiz.


Mazliet netipiska forma sieviešu līnijā ir EA 4039 saulesbrillēm ar dubulto tiltiņu. Maigi, apaļas formas, telpiska apdare un maigie kājiņu galu toņi piešķir moderni sievišķīgu izskatu. Forma nodrošina perfektu ērtību, tajā pat laikā polarizētās lēcas nodrošina 100% aizsardzību.

Līdzīgs ir arī vīriešu kolekcijas modelis EA 4036, bet tam ir vīrišķīgā kvadrātveida forma.

Ar dubulto tiltiņu vīriešu kolekcijā par zīmola jauno „ogu” ir kļuvis modelis EA 2027 - pa taisno no Emporio Armani 2014.gada vīriešu rudens/ziemas modes skates. Šīs metāla saulesbrilles radītas minimālisma dizainā un izgreznotas ar elegantiem kontrastiem.

Klasiskajās sieviešu un vīriešu ietvaru kolekcijās dominē frontālā daļa ar divslāņu acetātu, sapludina havana un košas papildus krāsas, arī uz kājiņu galiem, kas ir tādā pat krāsā kā frontālā daļa.

Mazliet sportiskāka stila piekritējiem patiks jaunās Armani brilles, kas izgatavotas no augstas tehnoloģijas materiāliem ar lineāru profilu, ir vieglas, īpaši lokanas un ar izteiktu kvadrātveida dizainu. Uz kājiņu galiem izcelts gumijots ērgļa logotips, kur tajā pat laikā spoguļlēcas nodrošina izcilu redzamību pat īpaši ekstrēmos apstākļos.

GIORGIO ARMANI piedāvā jaunus materiālus nepārprotamam stilam. To varētu saukt par maigu revolūciju.

Viens no materiāliem ir flanelis, kas ir Giorgio Armani 2014.gada rudens/ziemas modes skates galvenais audums, un īpaši izsmalcinātais un dabīgais riekstkoks. Abi materiāli izmantoti izcilā un pavisam negaidītā veidā, lai radītu ikoniskus ietvarus ar izsmalcinātām formām, kur atrodamas tādas oriģinālas detaļas kā laima krāsas lēcas vai zelta apdare. Tie ir meistarības un dizaina šedevri, kas līdz šim nav pieredzēts un izsaka mūsdienu luksusa klases būtību.

Jaunās gaismu spēles ir redzētas uz matētā metāla, kas iezīmē plūstošās un ideāli līdzsvarotās formas šajā Frames of Life kolekcijā, kam piešķirts izsmalcināts, vintage stila iedvesmots izskats.

AR8041M -- FADE TO GREY

Drosmes pilns saulesbriļļu modelis, kas savu iedvesmu radis no Giorgio Armani sieviešu 2014.gada rudens/ziemas modes kolekcijas, šīs brilles ir revolucionāras ar tajās izmantoto materiālu pielietojumu, kas bija plaši redzams modes skatē – pelēks flanelis.

Smalki materiāli un ekskluzīvas detaļas, raksturo šo sieviešu saulesbriļļu modeli AR8042, marmora nokrāsas acetātā, ar elegantu kvadrātveida rāmi un izsmalcinātām, gradientām lēcām. Izteiktā eņģe atsauc atmiņā Giorgio Armani somiņas un akesuārus, kā arī kājiņas, kas izgreznotas ar metāla plati ar Giorgio Armani logotipu un uz kājiņām iegravētiem GA iniciāļiem, uz mazām, eliptiskām kniedēm.

FRAMES OF LIFE


AR8044K                                                                                                                          AR7055K

Šie divi modeļi ir pievienoti Frames of Life kolekcijai, kas ir dabīga un nekad nepieredzētas greznības izteiksme. Pirmo reiz, Canaletto riekstkoks ir izmantots briļļu izgatavošanā, izceļot meistarības izcilību un augsto kvalitāti. Rezultātā ir radīts jauns, inovatīvs dizaina koncepts ietvaram, kas ir radīts meistarīgā roku darbā, uzsverot tā vieglo struktūru un apzetīto metālu. Tīra un ideālas līnijas ar uzskatāmu efektu, kas rada ikoniskās pantos formas rāmi. Kājiņas ar kokā veidotiem kājiņu galiem, ir īpaši izcilas ar izsmalcināto profilu ar rotājumiem, kas izskatās pēc monētas malām. Brilles pieejamas optiskajā versijā ar brūnām, gradientām lēcām.

AR7040

Šie vīriešu stila pantos formas ietvari ir radīti ar atslēgas cauruma formas tiltiņu, tīrām un stingrām līnijām un neskaidru retro izskatu. Šis modelis ir radīts no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina 2,6mm eņģes stingrīmu un ekskluzīvā dizainā radītu titāna eņģi, bez skrūvēm, ļaujot šiem ietvariem svērt tikai 15 gramus. Tas viss radīts pateicoties izpētes, tehnoloģiju un dizaina perfektai kombinācijai. Ar lāzeri iegravētas logo detaļas uz kājiņu ārpuses, ikoniskā dimanta formas Frames of Life logo kniede uz kreisās kājiņas, identificē šos ietvarus kā daļu no Frames of Life kolekcijas. Pat krāsu gamma ir izsmalcināta, ar eleganti mainīgām krāsām frontālajai daļai: matēta havana brūna, matēta havana zaļa krāsa ar zaļām kājiņām un matēta havana zila ar zilām kājiņām.


Perfekti sabalansētās plūstošās līnijas un formas ir nedaudz vintage stilā – tipiskas Frames of Life kolekcijai un izgreznotas ar smalkām krāsu variācijām gan saulesbriļļu, gan ietvaru kolekcijā.

PRADA

Inovatīvs gars, ziņkārība un spēcīgas meistaru tradīcijas ir uzskatāmas zīmola vērtības. Šķautnains dizains un ģeometriskas formas, biezas formas un īpaši lieli ietvari. Jaunie 2014.gada rudens/ziemas Prada sieviešu kolekcijas modeļi iedvesmu raduši no kontrastējošu elmentu savienojuma. Pradai raksturīgā spēja pārvērst retro stilu mūsdienu stingrā klasicismā redzama arī  jaunajā 2014.gada rudens/ziemas kolekcijā.  Tā sievietēm no jauna pamodina retro sajūtas, savienojot pamata līnijas ar radošu pieskārienu, kas ir parādīts caur modeļu oriģinālajām detaļām un ekspertu ražošanas tehniku. Lielas, nepārprotami ģeometriskas formas neatstāj vietu stilistiskai neregularitātei, kamēr rāmim ir biezs, drosmīgs profils.

Jaunā Prada Ornate kolekcija arī ir veltīta radošumam, ko parāda grezni ornamenti, kam nepārprotami piemīt mūsdienīgs stils. Mirdzošu akmeņu kārtojums uz brillēm, kā tas bija redzams uz iepriešējiem modeļiem, dod iespēju neatvairāmai kombinācijai, kas sastāv no 117 metāla kniedēm, pārvēršot jaunās brilles unikālā veidojumā. Ornate līnijai ir arī ietvaru koelcija, kurā ir 38 kniedes.

Jaunās 2014.gada Prada vīriešu rudens/ziemas kolekcija ir ideāla kombinācija pēc industriālā laika un 1960.gadu iedvesmas, ko uzsver klasisks, patiess estētisms. Tīrs dizains, ģeometriskas formas un metāla elementi: jaunā briļļu kolekcija parāda klasiskus, tīri izstrādātus briļļu fragmentus, kas pauž radošumu un eksperimentālismu, kas redzams aiz katras detaļas.

Prada Machine specprojekta modeļiem ir lineārs dizains, kas reinterpretēts ar mūsdienīgu pieskārienu, savienojot askētiskas formas ar izsmalcināu post-industriālisma iespaidotus metāla rāmjus.  Prada Machine specprojekta brillēm ir perforēti metāla elementi, kas ir ideāli sabalansēti ar līkumainām līnijām, lai radītu sievišķīgu un mūsdienīgu stilu. Prada Machine specprojekta iespaidu radis no brillēm, kas bija redzamas 2014.gada Prada vīriešu modes skatē redzamajām brillēm.

Jaunajiem Prada Journal kolekcijas modeļiem ir īpaši viegls materiāls, kas izceļ prasmīgās ražošanas tehnikas un augstākās klases materiālus, kā arī atspoguļo klasicismu un individualitāti. Kolekcija domāta cilvēkiem, kas joprojām lasa grāmatas. Iespaidīgs ir vīriešu kolekcijas modelis VPR 19R Modelis , kurš no Prada Journal kolekcijas ieskatās pagātnē, ar 1960.gadu iedvesmu. Pusrāmja frontālā daļa ir iedvesmojusies no acetāta un metāla: metāla rāmis ir perfekti sakombinēts ar biezo acetāta frontālās daļas augšējo malu.

PRADA Linea Rossa.

Tā ir viena no retajām kolekcijāmm, kas saglabā panorāmas liekto saulesbriļļu formu. Kā allaž šīs līnijas Prada Linea Rossa brillēm ir raksturīga sarkanā līnija.

Optisko briļļu ietvariem ir oriģināli krāsu salikumi un eleganta taisnstūrveida forma.


Dolce&Gabbana

Jaunās kolekcijas valdzinājums ir   AN ENCHANTED GARDEN, ANIMALIER ALLURE UN SICILIAN ROOTS.

Kolekciju var salīdzināt ar pasaku…Reiz senoslaikos Sicīlijā.. Kā maģisks ceļojums pa auglīgo dabu, jaunā Dolce&Gabbana briļļu kolekcija, izgrezno zīmola vispazīstamākos motīvus ar eleganci un izsmalcinātību. Krāšņās un mirdzošās Swarovski puķes uzzied apburtajā mežā, kas ir Dolce&Gabbana 2014.gada rudens/ziemas kolekcijas modes skates fons, tās atrodamas uz rokām darinātā briļļu rāmja, blakus mazajām, apburtajām radībām. Animalier kolekcijā redzamas košas, sievišķīgas krāsas, kas atrodamas arī pārējā kolekcijā. Zīmola Sicīliešu izcelsmi izceļ izsmalcinātās metāla kājiņas, kas raksturo zīmola ikoniskāko modeli.

DG 4245B. Šis Enchanted Bauties mākslas darbs ir limitēts, luksusa klases darbs, kur katra sastāvdaļa ir izcila amatnieku radošuma un prasmju rezultāts. Mirdzoši Swarovski kristāli ziedu buķetē, blakus tiem nelieli, abpurti radījumi, kas rada pasaku dārza ilūziju. Šim stilam ir pārejoša pelēkas krāsas lēca un Dolce&Gabbana logo ir nemanāmi redzams uz briļļu kājiņas. Izsmalcinātais un greznais velveta futrālis un kaste izsaka šo izsmalcināto briļļu ekskluzivitāti.

Latvijas veikalos droši varat meklēt DG4247B. Atmodinot Dolce&Gabbana 2014.gada rudens/ziemas sieviešu kolekcijas modes skates apburto pasauli, izsmalcinātie Swarovski kristāli atrodami uz šī kvadrātveida formas rāmja kājiņu rotājumiem. Šīs košās, krāsainās detaļas ir roku darbs, kur rotājumi viens pēc otra piestiprināti kājiņām, lai radītu izsmalcinātu un greznu efektu. Šis modelis pieejams caurspīdīgā pelēkā vai melnā krāsā ar pelēkām lēcām. Elegantais velveta futrālis šim modelim piešķirt īpašu greznumu.

DG4233. Šis modelis ir Enchanted Beauties kolekcijas atkārtota versija, kur izmantots īpašais un ekskluzīvais Dolce&Gabbana Animalier acetāts un rotaļīgas krāsas. Lielais, maigais kaķacs rāmis pieejams trīs versijās: melns ar īpašo apdruku iekšpusē un pelēkām lēcām, viscaur Animalier apdruka ar gradientām, brūnām lēcām; un jaunā – zilā Animalier apdruka ar pelēkām lēcām. Dolce&Gabbana logo.

Savukārt, modelis DG4234 pārsteidz ar savu košumu. Šajās lielajās, kvadrātveida formas saulesbrillēs, Animalier teatika ir sakombinēta ar košām, priecīgām krāsām, radot ekskluzīvu savienojumu. Zelta nokrāsas metāla deaļas, kas izgrezno briļļu kājiņas, piešķir izsmalcinātību, turpretim konstrastējošā briļļu iekšpuse savienojumā ar lēcām, kas ir ar īpašu nokrāsu un spoguļa efektu, piešķir rotaļīgu izskatu.

Šī kolekcija piedāvā plašu krāsu gammu: stili ar Animalier apdruku uz ārpuses pieejami rozā krāsā ar gradientām rozā lēcām, vai ar dzeltenu acetātu un sudraba spoguļlēcām. Saulesbrilles ar Animalier apdruku uz iekšpuses pieejami maigi rozā opalīna nokrāsā ar gradienti brūnām lēcām, opalīna dzeltens acetāts ar gradientu brūni-dzeltenu lēcu un klasiski melns ar gradientām pelēkām, polarizētām lēcām.

Jaunā, zilā Animalier apdruka pieejama ar dūmakainām lēcām, kas lieliski papildina šīs kolekcijas briļļu klāstu. Dolce&Gabbana logo atrodams uz briļļu kājiņām, saulesbrilles pieejamas atbilstošā Animalier apdrukas krāsas auduma futrālī. ir uzklāts uz briļļu kājiņas. Brillēm īpaši pieskaņots auduma futrālis Animalier krāsās.

Šis pats modelis ir arī bērnu kolekcijā, kas ļauj meitām atdarināt savas mātes.

Dolce&Gabbana lieliski sakombinē kaķacs un tauriņveida formas plastikāta un metāla saulesbrilles un ietvarus  ar vieglām metāla kājiņām. Daudzkrāsainasi acetāts īpaši rotaļīgi izskatās saules gaismā.

Arī optisko ietvaru kolekcijā dominē košo krāsu kombinācija ar Animalier apdruku.

Sieviešu kolekcijas saulesbriļļu modelim DG2144 ir ikoniskā pilota stila forma ar  atpazīstamo 45o lenķi, kas redzams visās šā stila Dolce&Gabbana brillēs. Havana nokrāsas detaļas uz kājiņām piešķir īpašu sievišķību un viss briļļu rāmis ir radīts ar izsmalcinātu pieskārienu.

Jaunā Dolce&Gabbana vīriešu kolekcija ir turpinājums jau iesāktajai Basalto tematikai, kas papildināta ar izsmalcinātu konstrukciju. Jaunajā kolekcijā vulkānisko akmeņu izcilās tehniskāsīpašības nodrošina jau labi zināmās ērtības, vieglumu un lokanību, kā arī kļūst par stila detaļu, kas šos modeļus padara viegli atpazīstamus un izsmalcinātus.

DG4241. Šim lielajam kvadrāta formas aviatoru stila modelim ir dubultais tiltiņš, acetāta priekšpuse un kājiņas no bazalta. Vulkāniskie akmeņi nonāk augstas temperatūras apstrādes procesā, kā rezultātā tiek radīts īpaši izturīgs, lokans vairākslāņu materiāls, kas ir ideāls papildinājums šai jaunajai metāla un acetāta konstrukcijai. Raupjā apstrāde un gandrīz vientoņa logo, kas nemanāmi iegravēts uz briļļu kājiņas, piešķir šīm saulesbrillēm īpašu eleganci.

Arī ietvaru kolekcijas modelis  DG3216 jūtama sicīliešu izcelsme.


DG4242.

Taisnstūrformas saulesbrilles ar acetāta frontālo daļu un bazalta kājiņām. Bazaltam ir Sicīliešu izcelsme, no kurienes nāk šis materiāls un ar to izgreznots šis saulesbriļļu  modelis ar tā rupjo apdari, kas izsaka tā raksturu un struktūru. Metāla detaļas piešķir papildus šarmu.

Kvadrātveida saulesbrilles DG6089 ar retro dizaina pieskaņu, kas atjaunotas salokāmā versijā. Izgreznotas ar metāla detaļām, saulesbrilles joprojām ir vieglas un komfortablas ar vintage izsmalcinātību.

Birkas: , , , , , , , , , ,

  • Dalies Facebook