Legends

briļļu zīmoliLuxobaltic, aprīlis 17, 2012 09:40 | 295 skatījumi | Drukāt rakstu

2012. gads ir nozīmīgs gads Ray-Ban: 75. gadadiena, kas tiek atzīmēta, uzsākot īpašu interaktīvu Legends sadaļu mājas lapā Ray-Ban.com.


LEGENDS sadaļā lietotājs nonāk Amerikas stila ielā, kuru var navigēt, pārvietojoties caur vēsturē nozīmīgiem gadiem: no 1930. gada līdz pat šodienai. Šajā sadaļā ir iespējams apskatīt Never Hide 75. gadadienas reklāmas kampaņu un reālus stāstus par cilvēkiem, kuri iedvesmoja izveidot tieši šādu kampaņu. Lietotāji ne tikai var iegūt informāciju par stāstiem, bet arī var kļūt par daļu noleģendu stāstiem, publicējot savu stāstu (fotogrāfijas vai video + teksts) uz Ray-Ban leģendu sienas:ray-ban.com/legends. Izmēģiniet arī uzlaboto Ray-Ban Virtuālo Spoguli!

Arī Facebook lietotājiem ir izveidota īpaša aplikācija - All Tomorrow’s Legends Facebook aplikācija. Aplikācija ļauj Ray-Ban faniem atklāt, par kādu leģendu viņiem ir iespēja kļūt. Rezultāts parādīsies īpaši personalizēta video veidā. Ar video iespējams dalīties Facebook lapā vai Ray-Ban mājas lapā.

Izmēģini Ray-Ban aplikāciju Facebook: apps.facebook.com/alltomorrowslegends/

Visbeidzot: ir pilnveidota arī Never Hide iPhone aplikācija! Ar aplikācijas palīdzību, lietotājs var nofotografēt savus leģendāros dzīves momentus, uzlabot tos ar dažādiem foto filtriem un ielādēt Ray-Ban mājas lapas leģendu sadaļā.

Birkas:

  • Dalies Facebook