Gianfranco Ferre – modes arhitekts!

briļļu zīmoliAllison, oktobris 17, 2011 15:35 | 629 skatījumi | Drukāt rakstu

Gianfranco Ferre.

Gianfranco Ferre ir visā pasaulē pazīstams zīmols, kas asociējas ar izcilu dizainu un izsmalcinātu stila izjūtu. Gianfranco Ferre tiek dēvēts par modes arhitektu, un pelnīti, jo 1969. gadā ieguvis arhitekta diplomu. Dizainerim ir sava, īpaša pieeja modes radīšanā, kā viņš pats ir teicis: ”Tērpjot sievieti vai vīrieti, jādomā par līnijām, proporcijām un apjomiem”. Gianfranco Ferre pirmā sieviešu kolekcija tika radīta 1978., bet pirmā vīriešu- 1982. gadā. Pirms sava zīmola radīšanas, viņš strādājis Dior modes namā kā radošais direktors.  2003. gadā tika radīta GF Ferre līniju jauniešiem.

Zīmola vēsture:

httpv://www.youtube.com/watch?v=YIMDCFHlOmk

Krāšņums, elegance, izsmalcinātība online casino un nevainojama gaume- tieši šie vārdi visprecīzāk raksturo Gianfranco Ferre saulesbriļļu un briļļu ietvaru kolekciju.

Gianfranco Ferre bija ieradums zelta sparaužamadatu izmantot kā kaklasaites saspraudi. Šis elements tiek izmantots jaunajās Gianfranco Ferre kolekcijās kā ikonisks “paraksts”. Katrs jaunais kolekcijas modelis kļūst par lielisku papildinājumu pat visprasīgāko cilvēku garderobē.

httpv://www.youtube.com/watch?v=4jyEg5f0UaQ

Birkas:

  • Dalies Facebook

1 Komentārs

    Tavs komentārs par rakstu