MARA New!

briļļu zīmoliEvija Barkāne, janvāris 15, 2014 15:24 | 451 skatījumi | Drukāt rakstu

Jau vairāk kā gadu savā uzņēmumā “Mara”  sekmīgi darbojas Firmas noslēpuma uzvarētājs Antons Stepanovs.  Koka brilles “Mara”  gada laikā ir iekarojušas ne tikai Latvijas veikalu plauktus un žurnālu reklāmu laukus, bet arī internetu, jo koka brilles var iegādāties arī internetā. Jūs tur varat iegādāties arī dāvanu kartes.

2014. gads iesācies pavisam koši un spoži! Zilās un zili-zaļās spoguļlēcas šogad būs tik pat aktuālas kā pagājušajā gadā, jo 2013. gadā daudziem košās Ray-Ban brilles palika vien par skaistu sapni, jo tieši šīs košās briļļu lēcas kļuva par pārdotāko modeli Ray-Ban kolekcijā.

Arī koka brilles “Mara” kļuvušas daudz košākas un krāsainākas. Tas ir pavisam interesants un neparasts salikums, bet izskatās pārsteidzoši labi un efektīgi!

Viena no senākajām, ekstravagantākajām un koķetākajām formām- kaķacs! Akcentēta augšējā frontālā daļa un spoguļlēcas rada jaunu, žilbinosu modeli, kas ļaus jums atšķirties no apkārtējiem!

Klasiskā kvadrātveida vīriešu saulesbriļļu forma. Ikvienam jaunietim, kurš vēlās izskatīties mūsdienīgi un stilīgi.

Nedaudz iepaļa un izliekta tipiska unisex saulesbriļļu forma. Lieliski derēs ikvienam, kas arī brīvajos brīžos vēlas izskatīties moderni un seko jaunākajām modes tendencēm.

Birkas: , ,

  • Dalies Facebook