Latvijā ražotās MaxSupreme arī “BB wakepark”

saulesbrillesEvija Barkāne, jūnijs 19, 2015 14:42 | 1,813 skatījumi | Drukāt rakstu

Liepāja patiešām iedvesmo. Iedvesmoja arī šim rakstam.  Aktīvās atpūtas piekritēji droši vien jau zin, ka Liepājā ir lielisks aktīvās atpūtas parks “BB wakepark”, kas piedāvā dažāda veida aktīvās atpūtas pakalpojumus -- te iespējams vizināties gan ar veikbordu, gan arīdzan ar SUP dēļiem un laivām, iespējams spēlēt volejbolu, nopeldēties un baudīt atpūstu pie dabas. Visa gada garumā BB wakepark darbojas pludmales kafejnīca, kurā iejot pamanīju arī kaut ko no optikas pasaules- Latvijā ražotās MaxSupreme brilles. Tas nozīmē, ja Liepājas mainīgajos laika apstākļos uzspīd brilles, bet jūs esat aktīvās atpūtas parkā, nebēdājiet, jo tur jūs varat igādāties šīs saulesbrilles.

Kad tās radušas un kā viss sokas, jautāju pašam autoram:

“Pati ideja par koka briļļu rāmjiem bija radusies jau daudzus gadus atpakaļ. Paralēli darbam un dažādām nodarbēm meklēju risinājumus, kā šo produktu efektīvāk varētu ražot, neieguldot lielas naudas summas ražošanas iekārtās. Ar laiku palīgos nāca jaunākais brālis, un nu jau šis kļūst par ģimenes biznesu. Mūsu galvenie kritēriji ir kvalitāte, ergonomika, izturība un izskats.”

“Ietvarus izgatavojam izliecot un līmējot astoņās kārtās nažfinieri, kas dod briļļu ietvariem izturību un neļauj deformēties ne lietus, ne saules ietekmē. Nu jau esam izstrādājuši ražošanas tehnoloģiju un strādājam pie dažādiem briļļu modeļiem un to izskata. Tagad esam aktīvi uzsākuši darbu tieši pie optisko briļļu rāmjiem, šos rāmjus esam pa vidu pārzāģējuši pušu un iestrādājuši buksi un skrūvi kas ļauj optiķim atskrūvējot skrūvi viegli nomainīt lēcas. Saulesbrillēm liekam kvalitatīvas saulesbriļļu lēcas ar pilnu UV aizsardzību. Strādājam arī pie specpasūtījumiem un specdizainiem, izstrādājot dizainu un kombinējot dažādas koku krāsas priekš individuālo briļļu sērijas.”


Strādājam arī pie tā, lai mūsu produkts nonāktu veikalu plauktos ārpus Latvijas robežām, kas arī ir pašreizējais mūsu uzņēmuma mērķis, protams, tiecoties uz to, neaizmirstam par vietējo tirgu. Mērķis nav sacensties ar lētām Ķīnas precēm, bet radīt produktu, kuru nēsājot cilvēks var justies ērti un lepoties, ka nēsā kvalitatīvas simts procenti ar rokām izgatavotas koka brilles. Izgatavojam ar mīlestību- lai cilvēki nēsātu ar mīlestību.”

Patiešām var redzēt, ka brilles tiek ražotas ar mīlestību. Par to liecina arī briļlu futrālīši, kuri nāk komplektā ar brillēm. Tie ir tik ļoti tuvi mūsu Latvijas dabai, smalkām detaļām un tīrām līnijām. Katru no tiem rotā firmas logo un uzraksts “handmade.Wooden glasses.”, tas ir “Roku darbs. Koka brilles.” Tā var būt lieliska dāvana, jo nav jādomā par iesaiņojumu. Tās jau tāpat izskatās lieliski.

Saulesbrillēm ir polarizētas lēcas, pašreiz aktuālais spogulpārklājums, kā arī dažādas formas- kaķacs forma, taisnstūrveida forma, kvadrātveida forma. Bet, kā jau minēja autors, tad ir iespējams izgatavot, ko vien sirds kāro- tādu formu un dizainu,kā jūs vēlaties.

Plašs un interesants ir arī optisko briļļu piedāvājums. Var redzēt kā vienkāršas koka brilles ar dažādu krāsu, akcentu palīdzību kļūst izsmalcinātas un elegantas. Vairak informāciajs par šīm brillēm atradīsiet mājaslapā http://maxsupreme.vision/

Plaša izvēle arī klasisko optisko briļļu piekritējiem. http://maxsupreme.vision/gallery/

MaxSupreme brilles var iegādāties:

Oscars, Krasta iela 46, T/c Mols

M50, Miera iela 50, Riga

LookatRiga, Latviešu strēlnieku laukums 1, Riga

“BB wakepark” Liepājā

Aptuvenā briļļu cena: sākot no 145EUR- 160EUR

ESI STILĪGS JEBKURĀ LAIKĀ!

Birkas: , ,

  • Dalies Facebook
  • VS

    Ku0101da ir aptuvnu0101 cena brilu0113m? No, lu012bdz ..