Jauns zīmols Baltijas valstīs!

VirsrakstsEvija Barkāne, septembris 27, 2015 16:59 | 444 skatījumi | Drukāt rakstu

No šī gada 8. septembra līdz 18. septembrim pirmo reizi Baltijas valstīs labākajiem optikas veikaliem tika prezentētas Italia Independent pavasaris/vasara 2016 briļļu kolekcijas.

Italia Independent is radoša stila zīmols neatkarīgiem cilvēkiem. Zīmols apvieno modi un dizainu ar itāļu tradīcijām un inovācijām tehnoloģiju pasaulē.

Italia Independent modernizē ‘’Ražots Itālijā’’ atjaunojot klasiskās ikonas mūsdienīgā izpildījumā briļļu kolekciju jomā, kā arī radot dzīves stila produktus dažādu citu industriju sektoros. Zīmola mērķis ir radīt produktus, respektējot ‘’Ražots Itālijā’’ tradīcijas un vērtības, taču tajā pašā laikā modernizējot un ieviešot jaunas materiālu inovācijas. Tādējādi tiek radīti jaunas paaudzes produkti, kurus raksturo ‘’Ražots Itālijā 2.0”.

Zīmola misija ir ietverta tās nosaukumā. Itālija nav tikai vieta, kur kompānija atrodas, bet arī iedvesmas avots projektam, kurš tika uzsākts 2007. gadā. Zīmolu raksturo neatkarība, domas lidojuma brīvība, kura ļauj skatīties tālāk par acīmredzamo, kļūstot par virzītājspēku visnovatoriskākajām idejām.

Italia Independent grupas dibinātāji ir Lapo Elkann, Andrea Tessitore, un Giovanni Accongiagioco. Lapo Elkann aktīvi piedalās radošajos projektos un ir viens no zīmola atpazīstamākajām sejām.

Lapo Eduard Elkann ir Ņujorkā dzimis uzņēmējs. Viņa vectēvs Gianni Agnelli ir bijušais FIAT koncerna kontrolējošais akcionārs un izpilddirektors, kā arī viens no bagātākajiem vīriešiem mūsdienu Itālijas vēsturē.

Arī pirmais Italia Independent produkts 2007. gadā – Sever – pirmās pasaulē saulesbrilles ražotas pilnībā no karbona, tika radītas iedvesmojoties no Agnelli jahtas.

Italia Independent produktu radīšanā pēta un izmanto tehnoloģijas, kuras nāk no autobūves industrijas, kā arī veido interjera produktus iedvesmojoties no Fiat dizaina. Par piemēru kalpo Fiat dizaina kolekcija, radīta sadarbojoties ar Meritalia kompāniju.

Italia Independent ir brīvi domājoša kompānija, kura ietekmē modi, radot jaunas tendences un iedvesmojot pasauli. Dienu no dienas.

Runājot par inovācijām, kompānija ir saņēmusi vairākus nozīmīgus starptautiskus apbalvojumus. Tehnoloģiju izdevums Massachusetts Institute ierindoja Italia Independent starp 10 visnovatoriskākajām itāļu uzņēmumiem 2014. gadā kategorijā ‘’Gudri un graujoši”.

Savukārt Ernst&Young piešķīra kompānijai prestižo ‘’Gada uzņēmējs’’ balvu, norādot: ‘’Tas ir ievērības cienīgi radīt veiksmīgu kompāniju klasiskā industrijā, kuras akcijas turklāt kotējas Itālijas biržā, un tas viss tikai sešos gados. Šis darbs ir īstenots, pateicoties ieguldītajai enerģijai, radot unikālus produktus, veicinot skaistumu, un izvirzot jaunās paaudzes ‘’Ražots Itālijā 2.0.” konceptu.

Tāpat Italia Independent Grupa ir saņēmusi starptautisku balvu ‘’European Small and Mid- Cap Awards 2014’’ kategorijā ‘’Starptautiski domājošākais jaunpienācējs’’. Balvu piešķir Eiropas Komisijas Uzņēmējdarbības un rūpniecības ģenerāldirektorāts.

Italia Independent Grupas radītie produkti aptver dažādas dzīvesstila produktu kategorijas un sadarbības projektus ar starptautiski zināmiem un augsti novērtētiem zīmoliem.

Ievērojams sadarbības projekts ir Italia Independent sadarbība ar ekskluzīvo Šveices pulksteņu zīmolu Hublot, radot futūristisku saulesbriļļu un rokaspulksteņu kolekciju.

Abi produkti tika radīti materiālu inovāciju izpētes kopīgā rezultātā, radot jaunu patentētu materiālu TEXALIUM® -- oglekļa šķiedras pārklātas ar alumīniju. Saulesbrilles tika ražotas Šveicē, tās raksturo roku darbs un augstākā līmeņa tehnoloģijas. Produkts apvieno unikālu, tīru, elegantu un mūsdienīgu dizainu ar augstas veiktspējas pielāgojamām lēcām un Texalium® rāmi -- izcilā tehniskā izpildījumā. Limitētā kolekcija ir pieejama tikai 500 vienībās Hublot rokaspulksteņu klientiem.

Par kolekcijas reklāmas seju tika izvēlēts neviens cits kā viens no Italia Independent grupas dibinātājiem Lapo Elkann.

Vēl viens zīmīgs projekts ir sadarbība dizaina jomā ar Vertu.

Ekskluzīvā sadarbība starp Vertu, ikonisku starptautisku zīmolu viedtālruņu pasaulē un Italia Independent. Sadarbības rezultāts? Constellation Blue jeb ‘’Zilais zvaigznājs’’ kolekcija, iedvesmojoties no zilās krāsas unikalitātes. Luksus klases viedtālrunis kosmopolītiskiem un garā brīviem cilvēkiem.

Arī šī projekta līdzautors ir Lapo Elkann ar saukli ‘’Mans stils. Mana gaume. Mans viedtālrunis’’ Lapo.

Vērts pieminēt arī lielisko sadarbību ar Karlu Lāgerfeldu.

“Es mīlu šo ideju, kura apvieno divas tik neparasti radošas personības un stila ikonas kā Lapo un Karls, kā rezultātā ir radies tik satriecoši lielisks produkts“ citāts no Pier Paolo Righi, CEO Karl Lagerfeld.

Par šo sadarbību un briļļu kolekciju Karls Lagerfelds saka: “Es mīlu samta cimdus uz dzelzs rokām un samta saulesbrilles … uz tērauda acīm.”

Savukārt viens no jaunākajiem ievērības cienīgiem projektiem ir sadarbība ar ADIDAS ORIGINALS. Sadarbības rezultātā klajā nāca ekskluzīva ZX FLUX apavu kapsulas kolekcija ar revolucionāru materiālu izmantošanu, apdruku un austvērtīgām detaļām.

Turpinot apavu kolekcijas panākumus ADIDAS ORIGINALS un Italia Independent apvienoja spēkus jaunā projektā, radot briļļu kolekciju. Par iedvesmu briļļu kolekcijai kalpo kulta Adidas apavi, kuri jebkad radīti sporta pasaulē: The Superstar 1969.

Italia Independent kulta saulesbriļļu modelis ir piedāvāts 50 krāsu kombinācijās, saskaņojot ar krāsām, kuras ir izmantotas dziedātāja Pharrell Williams radītajā Adidas Originals Supercolor apavu kolekcijā.

Ar Italia Independent pavasaris/vasara 2016 saulesbriļļu un briļļu ietvaru krāsainās, atraktīvās un lieliskās kolekcijas jaunumiem iepazīstināsim jau drīzumā. Sekojiet līdzi!

Raksts tapis sadarbībā ar Italia Independent tirdzniecības pārstāvi Svetlanu Šiškoviču.

Kontakti: +371 26214590, svetlana.shishkovich@kontessa.org

www.italiaindependent.com

Birkas: , , , , , ,

  • Dalies Facebook