FENDI HYPNOSHINE SAULESBRILLES!

VirsrakstsEvija Barkāne, jūlijs 6, 2016 09:30 | 248 skatījumi | Drukāt rakstu

FENDI ar prieku piedāvā HypnoShine saulesbriļļu kolekciju 2016-2017. gada rudens-ziemas sezonai.

Jaunie briļļu ietvari ir īsta modes nama ekskluzīvā radošuma un sievišķības izpausme, slavinot gravitācijas viļņus, kas iedvesmojuši 2016.-2017. gada rudens/ziemas FENDI modes skati.

Saulesbriļļu formas ir ideālā līdzsvarā starp dzīvīgumu, vienkāršību un modernu romantismu, tās ir vienlaikus plūstošas un grafiskas, atsaucot atmiņā gatavo apģērbu kolekcijas hipnotiskos viļņus un akcentējot īpaši plānā rāmja izmeklēto jutekliskumu.

HypnoShine saulesbrilles slavina FENDI augstāko eleganci ar futūristisku dizainu retro stilā. Plūstošo ģeometriju papildina grafiskas, viļņotas līnijas, kas akurātā tampodrukā veidotas uz metāla stieņa malām un noapaļotajām lēcām. Kolekcija iemieso izcilos novatoriskas tehnoloģijas un prasmīgas daiļamatniecības rezultātus, piešķirot saulesbrillēm plūdumu un vieglumu.

Krāsu palete atsauc atmiņā 2016.-2017. gada rudens/ziemas modes šova toņus: metāls vīnsarkanā tonī ar vīnsarkanām/dzintara krāsas lēcām un dzintara krāsas/vīnsarkanām svītrām; melns metāls ar zilām/tirkīza lēcām un melnām/tirkīza svītrām; tumšzils metāls ar pelēkām/tumšzilām lēcām un sarkanām/tumšzilām svītrām; zaļš metāls ar zaļi tonētām lēcām un debess zilām/zaļām svītrām.

No 2016. gada septembra jaunās FENDI HypnoShine saulesbrilles būs pieejamas visā pasaulē FENDI butikos un atsevišķos labākajos optikas salonos (modelis FF 0215/S).

Materiāls tapis sadarbībā ar Polhem PR Latvia.

Birkas: , ,

  • Dalies Facebook