Šarmantā Jimmy Choo kolekcija!

VirsrakstsEvija Barkāne, septembris 29, 2016 12:04 | 316 skatījumi | Drukāt rakstu

…Iepazīstinām ar 2016. gada rudens/ziemas sezonas Jimmy Choo saulesbriļļu kolekciju …

GOTHA saulesbrilles: raksturīgais plexi materiāls

GOTHA saulesbrilles ir radītas, izmantojot Jimmy Choo CANDY klača somā lietoto plexi materiālu.
Šīs vieglās, metāliskās, apaļās saulesbrilles akcentē vizuļojošs plexiglass organiskais stikls uzacu daļā un zeltītas metāla detaļas. Briļļu rāmji arī veidoti ar ikoniskām Jimmy Choo briļļu kājiņām un plakanām lēcām. Šis stils ir pieejams melnā, zilā, zaļā, sarkanā, sudraba un zelta tonī.

375.00 EUR
Gotha/s

ELLO saulesbrilles: mūsdienīgs roks

Modernas un izsmalcinātas oversized metāla saulesbrilles ar noapaļotu formu, tās iegūst izmeklētas roķīgā šika nianses ar nelielu ornamentu uz augšējās malas, kurā redzamas zeltītas metāliskas kniedes, kas sasaucas ar briļļu kājiņām no metāla. Šis ELLO modelis tiek piedāvāts melns ar sudraba metāliskām detaļām, balts ar sārtā zelta metāliskām detaļām un balts ar zelta metāliskām detaļām.

Modelis Ello/s
419.00 EUR


LASH saulesbrilles: rotaļīgs glamūrs

Vintāžas stilā veidotās “kaķa acs” saulesbrilles acumirklī pārveidos jūsu izskatu ar maināmu detaļu, kas akcentēs skatienu ar glamūri melnu čūskādu vai raidīs roķīgas vibrācijas ar zeltītām kniedēm uz melna zamša pamatnes. Šis stils ir pieejams melnā un smilškrāsas tonī.

550.00 EUR

Glint/s modelis drosmīgai modes dāmai- 288 EUR


JIMMY CHOO NOSVIN 20. GADU JUBILEJU ŅUJORKAS MODES NEDĒĻAS LAIKĀ UN PREZENTĒ JAUNO KAMPAŅAS VIDEO

Ņujorkas modes nedēļas laikā, Jimmy Choo ar tā radošo direktori Sandru Čoi (Sandra Choi) priekšgalā svinēja 20.gadu jubilejas pasākumu un prezentēja 2016.gada rudens-ziemas kampaņas video. Video piedalījušās ietekmīgas septiņas modeles, kuras bija zīmola pasākuma vadītājas: Embera Valeta (Amber Valletta), Saša Pivovarova (Sasha Pivovarova), Teilore Hila (Taylor Hill), Leksija Bolinga (Lexi Boling), Jasmīna Tuksa (Jasmine Tookes) un Ksiao Vena Jū (Xiao Wen Ju). Video ir veidots mūzikas video formā; tajā modeles stakato ritmā izdzied un izrepo mūziķa Leikeli47 spēcīgo himnuGirl Gang.

Pasākums Ņujorkas modes nedēļas ietvaros bija satriecošs un tajā īpašu uzstāšanos sniedza Mērija Džeina Blaidža (Mary J. Blige), bet DJ setu vadīja Virgils Ablohs (Virgil Abloh).

Privātā ballīte norisinājās ikoniskā vietā, Ņujorkas Meatpacking rajonā, radot atskaņas uz Jimmy Choo dibināšanas dekādi un moderni interpretējot 90. gadu mājas ballīšu galvenās iezīmes.
Pie ieejas viesus sagaidīja mākslinieka Roberta Moija (Robert Moy) veidotās Jimmy Choo balonu instalācijas, kā arī spīdīgas neona teipa struktūras, ko radījis teipa mākslinieks Džordans Seilers (Jordan Seiler). Viesi valkāja interaktīvas Xylobandaproces, kas iedegās mūzikas ritmā gan kampaņas video prezentēšanas, gan leģendārās mūziķes Mērijas Dženas Blaidžas priekšnesuma laikā.

20. gadu jubilejas svinību viesu vidū bija Diāna Krīgere (Diane Kruger), Olīvija Kulpo (Olivia Culpo), Brendans Fallis (Brendan Fallis), Šanele Imana (Chanel Iman), Karolīna Vrīlanda (Caroline Vreeland), Alans Kamings (Alan Cumming), Džordans Barets (Jordan Barrett), Kaija Gerbera (Kaia Gerber), Džesika Laundesa (Jessica Lowndes), Devona Vindsora (Devon Windsor), Keita Samnere (Kate Sumner), Sāra Sampaio (Sara Sampaio), Ženevjēva Džonsa (Genevieve Jones), Nikola Trunfio (Nicole Trunfio) un Šons O’Prajs (Sean O’Pry).

YOUTUBE video: https://www.youtube.com/watch?v=prGwO6KN_dc

Saša Pivovarova, Sandra Čoi, Pjērs Deniss un Ambera Valeta

Kaija Gerbera

“Video ir patiess modernās Jimmy Choosievietes atspoguļojums. Viņa ir dinamiska, pašapzinīga, draiskulīga un pati nosaka spēles noteikumus dzīvē. Tas ir vizuāli skaists un jautrs video, kas liks jums uzgavilēt šodienas varonēm,” stāstaJimmy Choo radošā direktore Sandra Čoi. “Mūsu zīmolam ir spēcīga saikne ar Ņujorku, jo tieši šeit mēs atklājām savu otro veikalu, kas iezīmēja mūsu globālā ceļojuma sākumu.”

SANDRA ČOI

DIĀNA KRĪGERE

ALANS KAMINGS
JIMMY CHOO saulesbriļļu kolekciju ražo un izplata Safilo Group.
JIMMY CHOO saulesbriļļu un optisko briļļu kolekciju ražo un izplata Safilo Group, pilnībā integrēts itāliešu saulesbriļļu ražotājs un izplatītājs visā pasaulē, kura mantojums saulesbriļļu produktu izstrādē un ražošanā aizsākās jau 1878. gadā: stāsts par inovācijām un progresīvām iespējam, laika, pūļu, prasmju un aizrautīga darba rezultāts.
Lai uzņēmuma vērtīgo mantojumu nodotu nākamajām paaudzēm, vienlaikus modernizējot to ilgtspējīgai nākotnei, Safilo ir izveidojis Eyewear Product School, uzņemoties nozīmīgu atbildību nozarē.Safilo Eyewear Product School norit produktu dizains, izstrāde un ražošana, ko papildina aizrautība, izcilas amatu prasmes un inovācijas. Safilo Eyewear Product School ietver trīs gadu apmācības, kas apvieno teoriju un praksi, ik gadu nodrošinot šo iespēju līdz pat desmit mācekļiem. Tās mērķis ir radīt jaunu saulesbriļļu produktu direktoru paaudzi, ko vienos aizrautīgs darbs un izcila izpratne, kas balstīta vairāk nekā gadsimtu ilgās augstākās kvalitātes saulesbriļļu un optisko briļļu ietvaru tradīcijās.
Materiāls tapis sadarbībā ar Polhem PR Latvia

Birkas: , , ,

  • Dalies Facebook