Carrera: “Mums pieder forma”

briļļu zīmoli, modeEvija Barkāne, februāris 5, 2015 14:27 | 327 skatījumi | Drukāt rakstu

CARRERA NEW CHAMPION: STILS- PĀRVEIDOTS

“Mums pieder forma.” Cik daudz zīmolu pasaulē varētu izteikt šādu apgalvojumu, nebaidoties no iebildumiem? Ikoniska, oriģināla forma ir privilēģija, kas pieder tikai dažiem, un Carrera ir izpelnījies savu vietu šai elitē. Unikālās un nepārprotamās Champion saulesbrilles, kuru pirmsākumi meklējami 1979. gadā, kopš tā brīža noteikušas jaunus standartus saulesbriļļu nozarē, piedzīvojušas neskaitāmus atdarinājumus, tomēr saglabājušas savu atšķirīgumu.

Šobrīd šīs ikoniskās saulesbrilles atrodas plašā “pārveides” procesā un tagad tiek piedāvātas jaunās, nevainojami līdzsvarotās proporcijās -- atjaunotas un cieši pieguļošas. No jauna pārveidotais dubultais tiltiņš un rūpīgi līdzsvarotās proporcijas ir padarījušas priekšējo daļu nedaudz mazāku, saulesbrilles profilā kļuvušas slaidākas un to dizains -- vieglāks.

Carrera New Champion

Carrera New Champion ir atšķirīgas, bet viegli valkājamas, tās atbilst mūsdienu dabiskajam, izteikti ikdienišķajam normcore stilam, kas ir piemērots šīs tūkstošgades paaudzes gaumei. Tomēr materiāls nemainās. Jaunās saulesbrilles ir ražotas no Safilo reģistrētas preču zīmes -- Optyl; termo pielāgojama plastmasas materiāla, kas veidots no epoksīdsveķiem ar nepārspējamām fizikālām un ķīmiskām īpašībām, kuras nodrošina virkni ieguvumu, piemēram, viegluma sajūtu, klimatisko pielāgošanos, formas atmiņas efektu, kā arī mirdzumu un izturību. No Optyl veidotā priekšējā daļa ir nevainojami pieskaņota tērauda briļļu kājiņām, paužot sportisku izskatu un spēcīgu personību. Arī krāsas un apdares ir pietuvinātas dabiskākam izskatam, rotaļājoties ar delikātām niansēm, kas variē no Havanas brūnā līdz bronzas un melnajam tonim ar pieskaņotām spoguļu lēcām.

Carrera New ChampionCarrera New Champion
Cena: 138 EUR
Pārdošanā no Janvāra veikalos Pasaules Optika un Lornete Berga Bazārā.

Carrea 100 un Panamerika

Dizaina pārveides procesā kā starta punktu izvēloties oriģinālo Champion modeli, radīta absolūti jauna saulesbriļļu sērija, tostarp jaunais Panamerika saulesbriļļu modelis, ko raksturo īpašā asaras forma jaunā, vieglākā versijā, kas pilnībā veidota no tērauda, un Carrera 100, kas lepojas ar metāla struktūru un ieliktņiem no acetāta, kuri ietver briļļu lēcas.

Cena: 160 EUR
Pārdošanā no Janvāra veikalos Pasaules Optika un Lornete Berga Bazārā.

Carrera 100 tiek piedāvātas arī deluxe versijā -- Carrera 100/Leather; šis modelis ir pieejams ierobežotā daudzumā ar ieliktņiem no īstas ādas abās aviatoru stilā veidotās saulesbriļļu priekšpuses malās, piešķirot modelim retro valdzinājumu.

Cena: pēc pasūtījuma
Pārdošanā no Janvāra veikalā Lornete Berga Bazārā.

Carrera 96 un Carrera 97

Signature grupā ietilpst arī divi citi modeļi, tostarp asaru formā veidotās, veidnē izlietās Carrera 96 saulesbrilles un kvadrātveida Carrera 97 modelis, kuri vēlreiz apvieno briļļu kājiņas no tērauda ar sportisku priekšējo daļu, ko raksturo dubultais tiltiņš no metāla.
Ar jauno Champion sēriju Carrera pārraksta un uzlabo savu vēsturi, savienojot pagātni un tagadni un pārveidojot šo ikonisko modeli jaunās proporcijās, ļaujot tam ideāli piegulst sejai un sniedzot modernu valdzinājumu. Jaunie modeļi ir veltīti visiem, kuri jūtas komfortabli savā ādā, bet arī vēlas spert soli ārpus savas komforta zonas, kā arī tiem, kuri nododas savai kaislībai un nebaidās paust personisku, autentisku un nekonvencionālu stilu.

Cena: 148 EUR
Pārdošanā no Janvāra veikalos Pasaules Optika un Lornete Berga Bazārā.

CARRERA saulesbriļļu un optisko briļļu ietvaru kolekciju ražo un izplata Safilo Group. Materiāls tapis sadarbībā ar Polhem PR Latvia.

Birkas: , , , ,

  • Dalies Facebook