Jaunumi Dolce&Gabbana Madonna MDG kolekcijā

briļļu zīmoliLuxobaltic, marts 13, 2011 20:01 | 550 skatījumi | Drukāt rakstu

Pēc pirmās saulesbriļļu kolekcijas debijas, MDG līnija tagad ir papildināta ar pieciem jauniem modeļiem, kam ir raksturīgs unikāls oriģināls dizains. Šie modeļi ir radīti lai kļūtu par kulta aksesuāriem.

Ekskluzīvi materiāli, neparastas krāsas un inovatīvas detaļas kļūs par atšķirīgajām kolekcijas iezīmēm, kā vienmēr marķētas ar MDG monogrammu, kas atkal ir nepārprotams šarma un pievilcības simbols.

DG2093

Metāla modelis sievišķīgā formā, radīts iedvesmojoties no septiņdesmito gadu dīvām, viegls un vilinošs. Neparasts skuju raksts uz virsdegunes tilta piedod šarmu un perfekti sader kopā ar sudraba un zelta krāsu gammu.

DG2095

Aviatora stila metāla modelis, kas izceļas, pateicoties vieglumam un milzīgajam šarmam. Šo modeli izgrezno viena toņa vai kontrastējošu krāsu logotips reljefā.  Pieejamās krāsas ir sudraba, zelta, bronzas un melnā ar ekskluzīviem materiāliem briļļu kājiņu galos, kas palielina interesi.

<img class="size-large wp-image-4680 aligncenter" title="DG 4107 online casino 1811_87″ src=”http://www.acim.lv/wp-content/uploads/2011/03/DG-4107-1811_87-1024x682.jpg” alt=”" width=”368″ height=”245″ />DG4107

Līkumotas kontūras acetāta modelis, ir ideāla stila un komforta kombinācija. Briļļu kājiņas ir rotātas ar MDG logotipu, sveķotas un to iekšpusē uz divām sīkām metāla plāksnītēm iegravēts “Dolce & Gabbana” un “Madonna”. Šis modelis ir viegls un detaļām bagātīgs, unikāls pateicoties ekskluzīvajai krāsu gammai. Papildus klasiskajai melnajai un Havanas palete ietver arī oriģinālās melnā/pelēkā, violetā/oranžā, zelta/ melnā un sudraba/sarkanā kombinācijas.

DG4108

Acetāta briļļu modelis izceļas ar lielu formu un bagātīgiem apjomiem. Briļļu kājiņas rotā MDG logotips s un to iekšpusē uz divām sīkām metāla plāksnītēm iegravēts “Dolce & Gabbana” un “Madonna”. Plašā izsmalcinātā krāsu gamma -- no klasiskās melnās , Havana un gaišās Havana līdz violetai, zilai un pelēkai/burgundija.

DG4109

Acetāta modelis ar astoņdesmito gadu iedvesmu un neizteiktu līkumotu kontūru. Izsmalcināts MDG logotips briļļu kājiņu ārpusē un visas MDG kolekcijas piedāvātās detaļas, padara to unikālu. Krāsu gamma melnos, Havana, pelēkos, brūnos, violetos un sarkanos toņos rada perfektu kombināciju starp caurspīdīgumu un triepienu krāsu.

Birkas: , , , ,

  • Dalies Facebook

Nav komentāru

Tavs komentārs par rakstu