„Fielmann” pārdod brilles par vienu latu

Redze un acisFielmann optika, jūnijs 2, 2012 10:50 | 11,844 skatījumi | Drukāt rakstu
Attīstoties tehnoloģijām un pieaugot dzīves tempam un slodzei, pastiprināti cieš arī acu veselība. Vienas no izplatītākajām acu veselības problēmām ir tuvredzība, akomodācijas (acs lēcas spēja mainīt fokusu) traucējumi un sausās acs sindroms. Īpaši jāsaudzē acis to profesiju pārstāvjiem, kuriem ikdienā pastiprināti nākas piepūlēt acis. Tādēļ optikas saloni „Fielmann” turpina savu tradīciju rīkot sociāli atbildīgās akcijas, un līdz pat decembrim piedāvās dažādu profesiju pārstāvjiem iegādāties brilles tikai par vienu latu.

Katru mēnesi kādas profesijas vai sociālās grupas pārstāvjiem visos „Fielmann” optikas salonos būs iespējams pasūtīt brilles tikai par vienu latu. Gada garumā pie acenēm par vienu latu tiks arī autovadītāji-ekspeditori, ierēdņi, skolēni, studenti, skolotāji, pasniedzēji, bibliotekāri, arhīvu darbinieki,  un citu profesiju pārstāvji. Redzes korekcija ar brillēm ievērojami uzlabo cilvēku dzīves kvalitāti, atvieglo darbu un sadzīvi.

„Ja daudzas stundas dienā acis ir sasprindzinātas, agri vai vēlu var parādīties problēmas. Šobrīd Latvijā 40 000 cilvēkiem jau ir smagas redzes problēmas. Mēs varam mēģināt panākt, lai šis skaitlis nepalielinātos, dodot iespēju cilvēkiem laikus parūpēties par savām acīm. Draudzīgākais redzes korekcijas veids un acu veselības sargs ir brilles,” teic optikas tīkla „Fielmann” pārstāvniecības Baltijas valstīs ģenerāldirektors, kompānijas „Baltoptik” vadītājs Gintautas Kersnauskas.

Optikas salona „Fielmann” darbinieki aicina ikvienu arī ikdienā neaizmirst par savām acīm, un ik pa laikam tās atpūtināt – piecas minūtes ik pēc pusstundas. Acīm nāks par labu, ja ik pēc pusstundas tās arī vairākas reizes lēni samirkšķināsiet vai vienkārši aizvērsiet uz pāris minūtēm. Ieteicams arī ik pa brīdim uz dažām sekundēm pavērst skatu tālumā.

Akcija dažādu profesiju pārstāvjiem nesen jau ļoti veiksmīgi noritējusi Lietuvā, un šobrīd uzņem apgriezienus arī pie mums. Optikas salonu tīklam „Fielmann” jau ir liela pieredze, Baltijas valstīs, tostarp Latvijā, organizējot dažādas sociāli atbildīgas akcijas. Tā, piemēram, pērn, 1. jūnijā 50 bērni saņēma brilles pilnīgi par brīvu, savukārt šogad janvārī bērniem līdz 16 gadiem bija iespējams iegādāties brilles par vienu latu, tādējādi vairākiem tūkstošiem ģimeņu sniedzot iespēju parūpēties par savu atvašu acu veselību.

Tirdzniecības zīme „Fielmann”  pieder vācu kompānijai „Fielmann AG”, kuru 1972. gadā dibināja optikis Ģunters Fīlmans. „Fielmann” ir briļļu tirgus līderis Vācijā un lielākais optikas salonu tīkls Eiropā, kas ļoti veiksmīgi darbojas arī Latvijā, piedāvājot modernas brilles par īpaši draudzīgām cenām, nodrošinot dažāda veida bezmaksas servisu un regulāri rīkojot dažādas sociālas akcijas tiem, kam tas visvairāk nepieciešams. Tīklam ir četras filiāles Rīgā un viena – Daugavpilī.
Sīkāka informācija:
Inta Puriņa
Tālr: +371 67 821699,   26 803187  E-pasts: fielmann@apollo.lv
Birkas: ,

  • Dalies Facebook

Nav komentāru

Tavs komentārs par rakstu