2012. gada pavasara/vasaras saulesbriļļu zvaigzne!

modeEvija Barkāne, novembris 17, 2011 13:42 | 1,083 skatījumi | Drukāt rakstu
Šīs nedēļas sākumā, 15. novembrī, saules stariem apspīdētā zālē,  modes pasaules  aktīvākajiem medijiem, stilistiem un modes guru tika piedāvāta unikāla iespēja iepazīties ar 2012. gada pavasara/vasaras sezonas briļļu kolekcijām- tādiem  Luxottica Group pārstāvētajiem zīmoliem kā Ray-Ban, VoguePersol, OakleyBurberry, Bvlgari, Dolce&Gabbana, D&G, Prada, Prada Linea Rossa, Ralph, Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren un Versace.
Kaut arī ikvienam acis mirdzēja no luksusa klases zīmolu piedāvātajām kolekcijām, pasākuma zvaigzne un nākamā gada pavasara/vasaras  must-have brilles nenoliedzami ir  Ray-Ban zīmola saulesbrilles, kas pasākumā  apskatei tika piedāvātas plašākā klāstā.  Ray-Ban  zīmolu izvēlas ne tikai pasaules zvaigznes, bet arī Latvijas talantīgākie mākslinieki– Prāta vērta, Melo M, Gustavo un Goran Gora. Grupas Goran Gora līderis Jānis Holšteins-Upmanis pasākuma laikā atzina, ka veiksme muzikālajā karjerā uzsmaidīja pēc pareizo briļļu izvēles.
Nākamā gada vasaras sezonai  Ray-Ban līdztekus jau kulta modelim Wayfarer piedāvā divus jaunus modeļus  –Meteor un Laramie, kuriem iedvesma gūta 50. un 60. gados. Tiek turpināta arī aizsāktā  RARE PRINTS līnija, piedāvājot vienu no modeļiem ar The Beatles dziesmu vārdiem. Krāsainākais no Ray-Ban jaunumiem, kas palika nepamanīts -- „Leģendu” kolekcija ar vintage stila lēcām zilā, zaļā un rozā krāsās.
Uldis Bērziņš- oficiālais Ray-Ban tirdzniecības pārstāvis kopā ar Cosmopolitan galveno redaktori Santu
Kristiānu Zamueli.
Pasākuma elegantākie viesi bija Itālijas vēstnieki  Giovanni Polizzi un  Giovanni Turturiello, kas atzinīgi novērtēja jaunākās kolekcijas ienākam arī Baltijas valstīs.

Fotogrāfijā vēstnieki kopā ar Alessandro Magnabosco- Luxottic valdes locekli (centrā).
Svaigu ideju, krāsainu lēcu un izvēle nākamā gada pavasarī/vasarā ir nodrošināta  – meklējiet jaunās kolekcijas Latvijas labākajos optikas veikalos!

Birkas:

  • Dalies Facebook

2 Komentāri

  1. Askolds saka:

    Rodas saju016bta, ka mu016bsdienu0101s tiek rau017eotas tikai hipsterbrilles! :(

  2. Evija saka:

    Nav nav, ir ju0101apskata plau0161u0101ks kolekcijas klu0101sts!

Tavs komentārs par rakstu