TOMMY HILFIGER BĒRNIEM!

Uncategorized, briļļu zīmoli, modeEvija Barkāne, februāris 20, 2015 16:12 | 616 skatījumi | Drukāt rakstu

TOMMY HILFIGER PIEDĀVĀ JAUNUS SAULESBRIĻĻU UN OPTISKO BRIĻĻU IETVARU MODEĻUS BĒRNIEM

ŅUJORKA, (2015. gada aprīlis) – Tommy Hilfiger, kas pieder PVH Corp. [NYSE: PVH], ar prieku piedāvā jaunas saulesbrilles un optisko briļļu ietvarus bērniem. Izstrādāti bērniem vecumā no astoņiem līdz 12 gadiem; šie junioru modeļi guvuši iedvesmu no Tommy Hilfiger “klasiskā amerikāņu stila” DNS ar jautrām, jauneklīgām niansēm.

Brilles būs pieejams no š.g. aprīļa labākajos optikas salonos visā Latvijā.

BĒRNIEM, KAM PATĪK PIEDZĪVOJUMI
MODELIS TH 1341/S
Šīm bērnu saulesbrillēm ir retro iedvesmota, noapaļota forma un košas neona svītras briļļu kājiņu galos. Kolekciju iedvesmojušas tropiskas brīvdienas pludmalē; saulesbrilles ir praktiskas un rotaļīgas vienlaikus. Šis modelis ir pieejams opāla pelēkā/baltā, Havanas brūnā/zaļā, zilā/sarkanā un persiku/zilā tonī.

DRAISKULĪGĀM DIENĀM
MODEĻI TH 1338 un TH 1339
Izstrādāti paturot prātā komfortu un stilu, šos optisko briļļu ietvarus raksturo ikoniska briļļu kājiņu locījuma vieta popa stilā, sniedzot gludu, lineāru izskatu. Briļļu ietvari pieejami ar taisnstūra vai apaļiem rāmjiem; sportiskā stilā veidotos modeļus piedāvā sarkanā/zilā, pelēkā/baltā, Havanas brūnā/laima, zilā/fuksijas/sarkanā, sārtā/persiku un gaiši zilā/zilā tonī.

LAIKS SKOLAI
MODELIS TH 1340
Ar gludu taisnstūra formu no metāla un briļļu kājiņu galiem no gumijas, lai brilles ērti derētu, šie optisko briļļu ietvari piešķir jauneklīgas nianses klasiskajam stilam. Šis modelis ir pieejams sarkanā/fuksijas, zilā, sarkanā un matēti melnā tonī.


Visi briļļu ietvari bērniem tiek piedāvāti mīkstos briļļu maciņos, kas veidoti zīmola ikoniskajās krāsās un izgreznoti ar Tommy Hilfiger logotipu -- karodziņu. Jaunie saulesbriļļu un optisko briļļu ietvaru modeļi būs pieejami sākot no 2015. gada aprīļa.

Tommy Hilfiger briļļu ietvarus ražo Safilo Group S.p.A un izplata tai pilnībā piederoša filiāle, noslēdzot ekskluzīvus līgumus ar starptautiskajiem izplatītājiem. Tommy Hilfiger saulesbrilles un optisko briļļu ietvari ir pieejami ASV, Kanādā, Meksikā, Eiropā un Āzijā Tommy Hilfiger veikalos, lielākajos universālveikalos, labākajos optikas salonos, kā arī tommy.com.

Par Tommy Hilfiger Group

Ar premium dzīves stila zīmolu portfolio, kurā ietilpst Tommy Hilfiger un Hilfiger Denim, Tommy Hilfiger Group ir viena no pasaulē atzītākajām dizaineru apģērbu grupām. Tās centrā ir augstas kvalitātes vīriešu un sieviešu apģērbu un sporta tērpu kolekcijas, bērnu apģērbi, denim kolekcijas, veļa (tostarp halāti, naktstērpi un tērpi atpūtas brīžiem), apavi un aksesuāri. Ar īpaši atlasītu licences īpašnieku starpniecību Tommy Hilfiger piedāvā arī papildinošus dzīves stila produktus, piemēram, saulesbrilles un optisko briļļu ietvarus, rokas pulksteņus, aromātus, sporta apģērbus (golfam un peldēšanai), zeķes, nelielus ādas izstrādājumus, preces mājai un ceļasomas. Hilfiger Denim produktu klāstu veido džinsa apģērbi un apavi vīriešiem un sievietēm, kā arī aksesuāri un aromāti. Tommy Hilfiger un Hilfiger Denim zīmolu preces ir pieejamas pircējiem visā pasaulē plašajā Tommy Hilfiger un Hilfiger Denim mazumtirdzniecības veikalu tīklā, vadošajos specializētajos un universālveikalos, kā arī pie citiem īpaši izvēlētiem mazumtirgotājiem tiešsaistē un tommy.com.

Par PVH Corp.

PVH Corp. ir viens no pasaules lielākajiem apģērbu ražošanas uzņēmumiem, kuram pieder un kas realizē ikoniskos Calvin Klein un Tommy Hilfiger zīmolus visā pasaulē. Tas ir pasaules lielākais kreklu un kaklasaišu uzņēmums, kas pārdod visdažādākās preces gan ar saviem zīmoliem Van Heusen, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, IZOD, ARROW, Bass, G.H. Bass & Co., Warner’s un Olga, gan licencētajiem zīmoliem, tostarp Speedo, Geoffrey Beene, Kenneth Cole New York, Kenneth Cole Reaction, MICHAEL Michael Kors, Sean John, Chaps, Donald J. Trump Signature Collection, DKNY, Ike Behar un John Varvatos.

Par Safilo Group

Safilo Group ir pilnībā integrēts itāliešu saulesbriļļu un optisko briļļu ietvaru ražotājs un izplatītājs visā pasaulē, ko raksturo kvalitāte un uzticamība; saulesbriļļu, optisko briļļu ietvaru un sporta briļļu premium sektora līderis. Dizaina iedvesmots un zīmola virzīts, Safilo īpašos dizainus pārvērš izcilos produktos, liekot lietā izcilās daiļamatu prasmes un meistarību, kuras aizsākumi meklējami 1878. gadā. Izmantojot starptautisko klātesamību trīsdesmit uzņēmumam piederošās filiālēs un ekskluzīvos izplatītājus galvenajos tirgos – Ziemeļamerikā un Latīņamerikā, Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā, kā arī Āzijas–Klusā okeāna reģionā un Ķīnā – Safilo nodrošina kvalitatīvu izplatīšanu vairāk nekā 130 valstīs visā pasaulē. Safilo portfolio ietilpst patentētie zīmoli – Carrera, Polaroid, Smith Optics, Safilo un Oxydo – un licencētie zīmoli Dior, Fendi, Gucci, Alexander McQueen, Banana Republic, Bobbi Brown, BOSS, BOSS Orange, Bottega Veneta, Céline, Fossil, HUGO, J.Lo by Jennifer Lopez, Jack Spade, Jimmy Choo, Juicy Couture, Kate Spade, Liz Claiborne, Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs, Max Mara, Max&Co., Pierre Cardin, Saint Laurent, Saks Fifth Avenue un Tommy Hilfiger. Uzņēmuma akcijas tiek kotētas Itālijas Fondu biržā (ISIN kods IT0004604762, Bloomberg SFL.IM, Reuters SFLG.MI); 2013. gadā Safilo reģistrēja tīros ieņēmumus vairāk nekā 1,1 miljarda eiro apmērā.

Materiāls tapis sadarbībā ar Polhem PR Latvia.

Birkas: , ,

  • Dalies Facebook

Nav komentāru

Tavs komentārs par rakstu