POLAROID RAINBOW!

modeEvija Barkāne, februāris 26, 2015 10:52 | 2,267 skatījumi | Drukāt rakstu

POLAROID PIEDĀVĀ JAUNO RAINBOW KOLEKCIJU -- CIEŅAS APLIECINĀJUMU ZĪMOLA KRĀSAINAJAM MANTOJUMAM

Zīmols Polaroid ir dibināts 1937. gadā ar mērķi ļaut saulesbrillēm nodrošināt demokrātiskāku pieeju labākai krāsai, redzamībai un detaļām ar oriģinālo polarizēto lēcu starpniecību. Kopš tā laikaPolaroid stingri pieturas pie šiem principiem. Krāsu aspektu simbolizē ikoniskā varavīksne, kas kopš zīmola dibināšanas dažādās formās ir piestiprināta logotipam. Sākot no 2015. gada, šai varavīksnei piešķirta kvadrāta forma.

Pašlaik kā cieņas apliecinājumu šai krāsainajai ikonai Polaroid 2015. gada pavasarim – vasarai piedāvā kolekciju Rainbow ar jaunām spilgtām saulesbrillēm, kas ietērptas varavīksnes krāsās, bet briļļu kājiņu galos redzama ikoniskā Polaroid varavīksnes arka. Saulesbrilles tiek piedāvātas gan pieaugušajiem, gan bērniem zilā, zaļā, dzeltenā, oranžā, fuksijas un caurspīdīgā krāsā, tās akcentē unikālās Polaroid Ultrasight™ spoguļu lēcas.

Dizaineru komandu iedvesmojis klasiskais jautājums “Kas atrodas varavīksnes galā?” Polaroid tas šķiet pašsaprotami – pilnīgs saulesbriļļu klāsts, kas atspoguļo tik košo zīmola vēsturi. Šīs jaunās sērijas mērķis ir mudināt cilvēkus pārdomāt veidu, kādā viņi uztver saulesbrilles. Polaroid Rainbowkolekcija ļauj jums ik mirkli parādīt savu noskaņojumu, atbrīvot emocijas un dalīties jūtās, izmantojot košas krāsu nianses. Ļaujiet Polaroid jūs pārsteigt un sajūsmināt!

Polaroid Rainbow saulesbriļļu UltraSight™ lēcu ekskluzīvā polarizācija ļauj baudīt košas krāsas bez apžilbšanas. Visas Polaroid polarizētās saulesbrilles ir aprīkotas ar UltraSight™ lēcām, kas nodrošina no traucējumiem brīvu redzamību un ir ekskluzīvi izstrādātas zīmolam Polaroid, izmantojot patentēto Thermofusion™ tehnoloģiju. Augtākās kvalitātes Polaroid polarizētās saulesbrilles nodrošina unikālus ieguvumus: redzamību bez apžilbšanas, skaidrus kontrastus, dabiskas krāsas, tās samazina acu nogurumu un nodrošina 100% aizsardzību pret UV starojumu.



Jauno Polaroid Rainbow kolekcijas saulesbriļļu cena ir 60 EUR, un tās, sākot no šī gada aprīļa, būs pieejamas optikas salonos visā pasaulē.

POLAROID saulesbriļļu kolekciju ražo un izplata Safilo Group.

Materiāls tapis sadarbībā ar Polhem PR Latvia.

Birkas: , , ,

  • Dalies Facebook