Izvēlies krāsas! Izvēlies Oakley!

saulesbrillesEvija Barkāne, maijs 2, 2013 12:44 | 1,759 skatījumi | Drukāt rakstu

Foothill Ranch, Kalifornija, 2012. gada septembris- Oakley paziņoja par savu debiju jaunākajās vīriešu un sieviešu brillēm!

Ilgi gaidītās brilles, kas piemērotas katram dzīvesstilam, pieejamas arī Latvijas optikas salonos.  Jauni progresīvi modeļi vīriešiem un burvīga dizaina brilles sievietēm!

Vīriešu un unisex saulesbriļļu kolekcija.

OAKLEY FROGSKINS

Frogskins ir mūžam pastāvošā Oakley klasika: leģendārs stils, kura izcelsme atrodama 80. gadu kultūrā, īsts mīts ar neatdarināmu skatu! Frogskins bija pirmās saulesbrilles ikdienas lietošanai, kas tika izgatavotas no  augstu tehnoloģiju kvalitatīviem materiāliem, ko izstrādājuši Oakley pētnieki.  Frogskins dienas gaismu ieraudzīja 1985. gadā, un tām piemita viss, lai tās kļūtu veiksmīgas! Toreiz saulesbrillēm bija metāla eņģes un uz kāju malām sietspiedē drukāti logotipi. Frogskins ar lielām eņgēm , kas perfekti integrētas rāmī, ar logotipu tā reljefā, savu debiju tirgū piedzīvoja 90-ajos gados. To izlaišanas laikā, šīs ekskluzīvākās brilles bija pieejamas vairāk kā 50 krāsu un lēcu kombinācijās! Arī šodien Oakley ar lepnumu prezentē 5 jaunas krāsu variācijas: līdakas krāsas zelta, apses krāsas zaļu, artēziski zilu, oranžu un dziļi sarkanu!

OAKLEY GARAGE ROCK

Oakley Garage Rock ir 60-to gadu slavinājums. Metāla detaļas iedvesmu guvušas no elektroniskajām ģitārām, retro kājiņas ir daļa no klasiska izskata, kas ir tikpat oriģināls kā roka ikonas. Augstu decibelu solo un izbijušos vecāku ēras sumināšanai, Garage Rock ir izgatavots no viegla O Matter, lai radītu nezūdošu komfortu. Pilnīgai skaidrībai un aizsardzībai pieejamas ar High Definition Optics (HDO) lēcām.

Garage Rock pieejams ar augstas kvalitātes polarizētām lēcām, lai būtu ideāls skats pat žilbinošākajos laika apstākļos, turklāt pieejamas vēl Iridium lēcu pārklājums, kas vieglā gaismā rada ideālu redzamības balansu. Ja ir nepieciešamas optiskās brilles, šajā ietvarā ir iespējams ievietot Oakley īpašās optiskās lēcas, lai vienmēr būtu gatavs ceļam!

OAKLEY sieviešu saulesbriļļu kolekcija!

OAKLEY BACKHAND

Ar īpašiem rāmjiem un burvīgu 70-to gadu stilu, Oakley Backhand soļo modei pa priekšu. Plānas, īpaši sievišķīgas briļļu kājiņas padara šo modeli neticami vieglu, lai tas nekad nepalēninātu meitenes dienas ritmu. Ar triecienizturīgu O-Matter rāmi un UV aizsardzību, pateicoties Plutonite lēcu materiālam, kas nodrošina labāko aizsardzību tavām acīm, ikdienas komforts ir garantēts. Izvēlies pasaulē labākās polarizētās lēcas vai daudzveidīgu redzējumu ar garantētu lēcu tonējumu. Oakley Backhand pieejams arī ar optiskām lēcām.

OAKLEY FOREHAND

Savienojot satriecošos 90-tos gadus ar šodienas vēsumu, tiek iegūtas Oakley Forehand saulesbrilles. Pieejamas plašā krāsu gammā, šīs retro stila brilles ir domātas meitenēm, kas grib izbaudīt jautrību. Oakley Forehand ir pilnīgs stila un izpildījuma sajaukums. Vienalga, kur tevi aizvestu diena, Oakley brilles ērti kalpos visas dienas garumā ar īpaši izturīgu O-Matter un Oakley trīspunktu sistēmu, kas nodrošina lēcu atrašanos precīzā redzes līmenī. Metāla ikionu akcenti uz eņģēm lieliski papildina šo briļlu modeli. Tieši šim modelim ir ekskluzīvs Oakley sieviešu saulesbriļļu futrālis!

Materiāls tapis sadarbībā ar Luxottica .

Birkas: ,

  • Dalies Facebook

2 Komentāri

    Tavs komentārs par rakstu